Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.007
- 4.042
- 1.748
Apo hazır ortalıkta yokken transferi bitirmek lazım ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnan +10 milyon bonservisle gelmesini istemem ama 5-6 milyon bandında bence süper transferBende adami begeniyorum yalan yok ama su durumda luks olur sadece onun icin gelsin istemiyorlar bide apo gidip 8 10 gomecek diye korkuyorum:cool:
Belhanda hayranı birine böyle bir geri vitesi yakıştıramadımNerde yazdin onu adam 2 herrera demis boşta falan sen de rabiot bosta demissin orta ustu avrupa takimlarina mi kadro kuruyodunuz o konusmada? Okumadım. Tehditkar konuşmaların beni korkutmuyor hocam postalamak falan ne bileyim bi suçumuz mu oldu
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Balotelli Ile beraber oynar işteBeyler tekrar hatırlatma gerekti galiba bilen bilir welbeck anca çift forvette santrafor oynar.
ama iste o parayi vericek durum yok ona harcarsak orta sahasiz oynariz forvetsiz oynariz o yuzden ama gelmesinİnan +10 milyon bonservisle gelmesini istemem ama 5-6 milyon bandında bence süper transfer
Bakalım kimlerin gideceğini zaman gösterecekama iste o parayi vericek durum yok ona harcarsak orta sahasiz oynariz forvetsiz oynariz o yuzden ama gelmesin
Aldigim duyumlara gore transfer yapacagiz bu sene ,Galatasarayda transfer bitmez demek dogru olacaktir