- 30 Ağustos 2009
- 29.718
- 18.923
- 2.188
Şu anda sözleşmeli kaç yabancı oyuncumuz var?
12 sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu anda sözleşmeli kaç yabancı oyuncumuz var?
Bundan 2-3 sene öncesi Monaco ile alakası yok Porto gibi zilyon tane adam alıp satma işine giriştiler ama beceremediler ben Abdülkadir yerinde olsam sabit bir hocası bir oyun anlayışı olan bir takıma gitmeyi tercih ederimMonaco'nun asgari 50-60 prof sözleşmeli topçusu var kiradakiler dahil. Jardim geldiğinde rahat 10 tanesi sakattı. Her bulduklarını aldıkları için her maç farklı adamlar oynadı. Küme düşmemeleri başarı bence. Takım değil oyuncu topluluğu
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
15 az 15 se biz alalım.Trabzonspor’a Abdülkadir Ömür için Monaco 15 milyon euro teklif etti. Abdülkadir, teklife sıcak bakıyor. Görüşmeler ciddi boyutlara geldi. (@barisssn)
Diagne vol2 bu da böyle futbolcuları sevmiyorum. Etkileşim için her şeyi yapıyorlar. Ronaldo falan mı sanıyor kendini görende bütün dünya bunu istiyor zanneder. Koca kulüpte Babel'e ültimatom verecek tek yönetici yok mu? Al sana şu kadar süre sözleşme şartımız bu, şu tarihler içerisinde ya imzalarsın ya da bir daha sana teklif yapmayacağız bunu demek çok mu zor?
Sakat maalasef o yuzden almayabilirizWelbeck gerçekten acayip bir adam fiziği ve hızını iyi kullanıyor ve inanılmaz delici gücü var. Ama bitiricilik veya yetenek ? emin değilim o konuda
Eğer 4-3-3 gibi bir sistemde oynarsak as forvetimiz maalesef Muriqi olur (güncel haberler ile) Welbeck haberlerde geçen gibi dönüşümlü olarak oynar veya bir sol forvet gibi oynar
Welbeck iş yapmaz demiyorum yanlış anlaşılmasın STSL 'de çok iş yapar sağlam olduğu zaman ama net bir tek forvet veya muazzam bir golcü değil
1)Muriqi ile dönüşümlü oynayabilir maçların gidişatına göre
2)Çift forvet oynayabilirler ki iyi de iş yaparlar
3)sol forvet gibi oynar Welbeck-Muriqi-Feghouli üçlüsü ile çıkabiliriz maçlara
Yani bir de sakatlık riski var
bizde de oynamisti bu dingilOkan Koç: "Bize anlatmasınlar futbolu, biz bu çimleri yemiş, yutmuş adamlarız. Diagne'nin yerinde ben olsam 30 gol atardım."
Okan Koç, profesyonel futbol kariyerini 30 yaşında sonlandırmıştır. Kanat mevkinde görev yapan Koç kariyerinde 11 gol atmıştır.
wow, yusuf'u da alsinlar, yoksa anlami olmazTrabzonspor’a Abdülkadir Ömür için Monaco 15 milyon euro teklif etti. Abdülkadir, teklife sıcak bakıyor. Görüşmeler ciddi boyutlara geldi. (@barisssn)
Bize 30 olur15 az 15 se biz alalım.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi