Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koca kafayı alamayız maaşı cok ucuk

japonun milli takımda oynayacak olması bizi zorlayacak

Süleyman Rodop: "Benim şahsi görüşüm ise yarın mahkeme 9 kişinin başvurusunu red edecek.Mustafa Cengiz ve yönetimi davalar sonunda idari ibrasızlığı ortadan kaldıracak. Ve 3 yıllık görevlerini tamamlayacaklar."

Banega, Babel, Muric, Şener

Bunlar konusunda bütün kaynaklar hem fikir duruma gelmiş gibiler

[B]ultrAslan[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]ultrAslan[/B] 3 dk.3 dakika önce
Daha fazla
İbrasızlık ile önünü kesemedikleri Galatasarayımızı yeni davalar ile işlevsiz hale getirmeye çalışan, kendi adına "MUHALİF" diyip aslen Galatasaray'a ihanet içinde bulunan ARSIZ GÜRUH Galatasaray taraftarının sabrını taşırıyor!
"ibrasızlık" ı "ibra" sızlık (İbrahimoviç) olarak anlamanın verdiği uykusuzluk duygusuyla iyi geceler herkese :)

Önümüzdeki sezonun kadrosuyla ilgili çok ciddi bilgilerim var arkadaşlar. Geçen gün de bahsetmiştim almanyada bir hareketlenme olacağını duydum şeklinde. Aynı gazeteci arkadaşım bana ilginç bir kadro verdi onu paylaşacağım. Doğru mu yalan mı yoksa kendi gönlünden geçen mi bilmiyorum tabii.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Önümüzdeki sezonun kadrosuyla ilgili çok ciddi bilgilerim var arkadaşlar. Geçen gün de bahsetmiştim almanyada bir hareketlenme olacağını duydum şeklinde. Aynı gazeteci arkadaşım bana ilginç bir kadro verdi onu paylaşacağım. Doğru mu yalan mı yoksa kendi gönlünden geçen mi bilmiyorum tabii.

Paylaş valla kuruduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt