- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
En geç önümüzdeki hafta içi. Hmm...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çin'de maç sayısı azdır bilmiyorum. Bir ara ismi bize yazılmıştı onu hatırlıyorum; öncelikle herkesin dediği gibi adam santrafor değil zaten. Bruno Fernandes gibi çok gol atınca öne kaydırmışlar. İsrail ve Çin liginde oynamış genelde, gollerine bakarsanız da ceza sahası odaklı goller hep yani Giulanı gibi daha çok.Bu adam 5 senede niye 113 mac oynamis yav. Sakatlik mi yasiyor. Ortalama 23 maca denk gelmiyor sezonlugu ama atiyor yarasa corbasi liginde
Yok bir şey de Kruse geldiğinde hiç izlemeden 30 gol katkısı yapacak diyen tayfa tekrar ortaya çıktı yine.@Keramettin TANRIVERDİ çok gergin, nöbeti boşaltalım
Sorsan BaccaÇin'de maç sayısı azdır bilmiyorum. Bir ara ismi bize yazılmıştı onu hatırlıyorum; öncelikle herkesin dediği gibi adam santrafor değil zaten. Bruno Fernandes gibi çok gol atınca öne kaydırmışlar. İsrail ve Çin liginde oynamış genelde, gollerine bakarsanız da ceza sahası odaklı goller hep yani Giulanı gibi daha çok.
Takımı 1 kişi eksik oynatıp skor arayangillerden.
Fenerbahcem istememis demekki. Isteseydi alirdi biliyorsunuz