Volkan Kolcak
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2015
- 942
- 644
- 853
bu kım guvenılır mı
Bende müthis bir tüyo vereyim ismi en az dört harfli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kım guvenılır mı
transfermarkt'tan bi baktım guardiola her yerde oynatıs, benim aklımda hep daha cok merkezde oynuyo gibi kalmıs ya.Bernardo Silva'nın kendisi oynayamıyor orta sahada Emre Kılınç nasıl oynasın.![]()
Kamil nasıl oynuyor sence onu söylekamilin şutu herifin eline vurdu net penaltı ama hakem acıdı dep'i bence herifler çok kötü vermedi penaltı
Komedi bizim muhabirler yaMustafa göksuda şimdi ismi duyunca bende inanamadım dedi
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kral Gumny nasil oynuyorkamilin şutu herifin eline vurdu net penaltı ama hakem acıdı dep'i bence herifler çok kötü vermedi penaltı
y gibi diyelim de milletin beklentisini düşük tutalım. cengiz ünderin atanamamıs hali ve hep böyle kalacak gibiKamil nasıl oynuyor sence onu söyle
Bu adam çok girmez o işlere yada uyum sağlamaya çalışıyorKomedi bizim muhabirler ya![]()
Stoper diye adı geçen oyuncunun boyunun 1.80 olduğunu görünce Rikerink döneminde her duran topun gol olduğu kısa boylu defans hattımız canlandı gözümde,o yüzden insanın yorum yapasi bile gelmiyor.Oscar cabezas ontivero çok 2 olur
Ozornwafor hadi neyse fizikli ve çok genç ve bi hayli ucuza aldık denemeye değerdi ama cabezasta bu özelliklerin hiçbiri yok
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bi atakta ileri çıktı zayıf ayagıyla vurdu ama kalecide kaldı. takımda ramirez, ve ikinci yarı moder biraz top oynuyoKral Gumny nasil oynuyor
Yabancı kuralı değişirse iyi bi hamle. 3 büyükler bonservis yarışına girer..@Murat Durmaz Erdi'yi Ankaragucu almis