Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O dönem yapılan sözleşmeler gerçekten çok abartılı Cenk Ergün sihirbaz ilan edildi birde adam resmen bağış yaptı oyunculara ve kulüplerine üstelik aldığımız adamlar genç de değillerdi son ciddi sözleşmelerini yaptılar ...
Her sene sattığımız adamların da o alınanlar olması da manidardır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ş.liginde iki genç topçu oynatsaydık ozan kabak gibi satma ihtimalimiz olurdu. ş.ligi, milli takım bu işin pazarı hocaya kızgınlığım biraz da bu yüzden. g.tünü kaldıramayan bir iki topçu yerine koyacak bir tane bile mi genç yoktu. diagne'yi kiralık göndermeseydik bir gol bile atsa ş.liginde satardık. herifler ne kadar arıza olduğunu bilemezdi ama club brugge'da olunca foyası çıktı. geçen sezon her anlamda berbat bir planlama vardı hatta bir plan bile yoktu.

Belhanda satılsa yerinin dolacağına cidden inanıyor musunuz orta sahada zaten adam kalmamış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunu sorduguna gore belhandanin GS a herhangi bir altyapi oyuncusundan fazla katki yaptigina ve yapacagina inaniyorsun demekki?

Zaten Arda nin kafa yapisi yuzunden asla GS a donmemesi gerektigine inaniyorum ama Ardanin bu magazin delikanlisi hali ile bile belhandadan cok daha fazla 10 numara katkisi saglayacagina inaniyorum.

Ama yine de bizim takimda olmamasi gerekiyordu, ardaninda , belhandanin da!

Fenerbahçenin ortasahası Gustavo Mert Hakan Ozan Sosa iken Ömer bayram Belhanda ve Taylan ile yarışamazsın.Fenerbahçe bu yuzden senelerdir bizle veya Beşiktaş ile yarışamıyor. Senelerce kadroları kalitesizdi.Fatih hocanın bugun maçtan sonra çıkıp çat çat konuşması lazım.Çunku bu yönetimin transfer fiyaskoları bardağı taşırdı.İş işten geçtikten sonra hoca çıkıp konuşursa hiçbir anlamı olmaz.Sonra burada gelip birileri ya burası Galatasaray forum feneri övmeyin deniyor.Burası antu denen çöpluk değil.Gördugumuzu söyluyoruz.

İşin sonunda transferler yapılmazsa Fatih terim kaybeder yani Galatasaray kaybeder.Yönetim zaten gidecek.Taraftar desteği olmayan hiçbir yönetim kalıcı olamaz.

Fenerbahçenin ortasahası Gustavo Mert Hakan Ozan Sosa iken Ömer bayram Belhanda ve Taylan ile yarışamazsın.Fenerbahçe bu yuzden senelerdir bizle veya Beşiktaş ile yarışamıyor. Senelerce kadroları kalitesizdi.Fatih hocanın bugun maçtan sonra çıkıp çat çat konuşması lazım.Çunku bu yönetimin transfer fiyaskoları bardağı taşırdı.İş işten geçtikten sonra hoca çıkıp konuşursa hiçbir anlamı olmaz.Sonra burada gelip birileri ya burası Galatasaray forum feneri övmeyin deniyor.Burası antu denen çöpluk değil.Gördugumuzu söyluyoruz.
yav hadi kardeşim
fbyi tut

Bundan sonra herhangi bir yönetici sezon devam ederken sezon sonu için transfer çalışmalarına şimdiden başladık derse ağzına kürekle vurmak farzdır.

En iyi forvetler bizdeyken neden zayiflayalim forvette...ustune kerem ve ali yavuz gibi hem kanat hem forvet oynayabilen iyi sutorler ve son vuruslari iyi olan bebeler var.ogulcan biraz arada kalmis gibi ama o da gezgin forvet gibi oynayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt