Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EggfBTpVgAAYhZD
Sen bugünlere düşecek adam mıydın yav

Jardel kaç mac oynadı diagne kaç mac oynadı.
Diğer saydigin isimler onun kadar atmadı ama takım oyununa katkısı oldu.
Atıyor diyorsunuz da attığı gollerin yarısı penaltı zaten madem bu adam leblebi gibi gol atıyor neden talip yok varsa da neden teklifler düşük.

Sen 2,5 olmadı 3 milyon maaş verirsen bumaaşı dünyada kaç klüp verir ? dışarda bu paralara %50 %70 vergiyi de ekle..

linnes gitmese bile bize bir tane yerli bek lazim
linnes giderse 2 bek
3 orta saha sart oglu sart (seri-lemina-zonzi gitti yerlerine kimse gelmedi)
bir tane de hareket etme kabiliyeti olan kenar oyuncusu
diger mevkileri bir sekilde elimizdeki oyuncularla götürürüz
5 transfer ayni.

@Cengiz Kahraman

ileride falcao değilde daha çabuk, pres gücü olan bir forvet olsa arkada bir kaç tane ağır temposuz adamı kaldırabilirsin.Ama falcao varken ne kadar tempolu, hızzlı oyuncu alırsak o kadar iyi.

Eğerki nir kanatta emre- arda ikilisinden biri olacaksa o bir kanat ve üç orta saha oyuncusunu çok iyi seçmeliyiz.Mesela seri kesinlikle olmamalı.
Yani geçen sene yapılan hataya düşmemeliyiz.

Ben olsam hiç alternatif falan düşünmem.Transfer sezonunu çorba yapmadan net olarak kaliteli üç orta saha iki kanat transferi yapar transferi sezonunu kapardım.Sağ bek önceden anlaşıldı.Onu saymadım.
Gitmesi gerekenlerden gönderebildiğim kadarda gönderirdim.

Çetinçalı'ya göre belhanda ve babel'den para gelmezse marcao satılabilirmiş. kendi zararı yetmiyor bir de bunun yüzünden tandemi bozacağız

Kardesim diagne ve falcao ayni tip forvet getirsinler atayim bize elmander sorloth tipi pivot bir adam lazim ozman cift forvet oynariz ama falcao diagne ikilisi ile lige baslarsak en cok formayi adem giyer

Sahsen kamp boyunca diagne kalacak haberleri bilerek yapiliyor alicisi ciksin diye kesin bir yere kiralanacak
Benim beğendiğim ve bize en çok uyan forvet tipi Drogba,Gomis gibi forvetler.Ancak orta saha oyuncusu bile transfer edemezken elimizdeki forvet oyuncusu sayısını azaltmanın manası ne?Hele ki geçen sezon yaşananlar sakatlıklar ortada iken.Bu ve buna benzer yorumlar hep Donk içinde yapıldı,adam İspanya'ya sürgüne bile gönderildi ve gelinen noktada performansi ile kaleci hariç vazgeçilmez tek oyuncumuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt