Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.305
- 7.179
- 2.358
Kerem Aktürkoğlu'nu daha açıklamadığımızdan dolayı diyorlar.U15 takiminin macini yayinlayan gs tv a takim hazirlik macini yayinlayamiyor. Biz de neler bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem Aktürkoğlu'nu daha açıklamadığımızdan dolayı diyorlar.U15 takiminin macini yayinlayan gs tv a takim hazirlik macini yayinlayamiyor. Biz de neler bekliyoruz
Linnes Dorukhan takasi yapalim ey besssiktasssdavid santon, hucumde ozurlu, defansda eh iste
romalilar bayram ediyor gitti diye
Şu söylemi doğru bulmuyorum. Umarım başarılı olur fakat yönetimin zaten orta saha transferi yapmadan açıklayacağını sanmam Keremi.off ne keremmiş ya sene sonu göndermeye çalışacağımız 3. lig topçusu için amma tatava yaptılar
ben asla kaynaksız konuşmam
Emre kaplan, Marcaoya 15 milyon euroluk bir teklif olduğu konışuluyor ama hangi kulüp olduğu bilinmiyormuş, haberciliğe bak.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasil tek tarafli feshedebilir yav. Akıl isi mi bu. Parasini odeyecegiz sonucta
hangi mantıkla?Şu söylemi doğru bulmuyorum. Umarım başarılı olur fakat yönetimin zaten orta saha transferi yapmadan açıklayacağını sanmam Keremi.
Açıklarlarsa da , ilk lig maçlarına yakın olur.
ben asla kaynaksız konuşmam
Belhanda apachisinde anlasma diye bir lugat yok hayricim. Isyankarlik var ruhundaederlerse anlaşarak edecekler heralde renktaş ya
Bu danadan ziyade öküz, ya da boğa renktaş
Bu melikede acaip bir cekicilik var haklisinBu arada
Melike Celik > Setenay Cankat
Osman Şenher: "Fatih Terim’in çok rahatsız olduğunu gayet iyi biliyorum."