Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Storelara çağırma cesareti bulduğuna göre , gelişme yakın gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru çıkar ya da çıkmaz bakalım ama hani kiralık alınmayacaktı genç oyunculara yönelecektik bonservisli alacaktık? İkisi de kiralıksa seneye yine orta saha ara dur.bilen bilir burda demir p. duyumları meşhurdur tutmşlugu vardır.
bügün kendisiyle görüştüm haftaiçi 2 trasnfer bekliyormuş.
bana ler-rak dedi. bitti dedi kiralık opsiyonsuzmuş. kolibalı olmıcak dedi. eger yalan çıkarsa kendisine ceza gelsin ben aracıyım
hocaya laf sokacağına önce kendi yönetimine laf soksun önüne geleni kiralarsan tabiki 38 transfer olur.Hocaya laf sokuyo beceriksiz hem de taraftara
Hocaya laf soktuğunu nerden çıkardınHocaya laf sokuyo beceriksiz hem de taraftara
tamam işte bende onu diyorum söz verdi. Ve o sebepten şu an için kendini o pozisyona sokmak istemiyor olabilir diyorumHoca istifa etmez söz verdim dedi zaten etse şimdiye ederdi adam neler yaşadı transfer sezonlarında. Hocayı kovacak oturma organı da yok şu an kimsede çünkü başka türlü altından kalkamazlar bu başarısızlığın. Yaparsa hoca yapar bunu biliyorlar.

Bunu bilmeyen mi var
Bunu bilmeyen mi var
taraftar da #GidinortaSahaalın diye kampanya başlatmalı.Galatasaray, #GücümüzSizsiniz kampanyası başlattı!