Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil için Linnes falan vermeyelim.
Jimmy+Sekidika(kiralık) işlerine geliyorsa
Bu arada haberlere göre Fatih hoca kendi görüşmüş Sepil’le

Mok mok işler yapıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin.Baskanin son konuşmaları dahil bildigin yersiz açıklamalar yapıyor.Bu süreci ailemde yaşadım maalesef başkan Galatasaray'ı yönetecek durumda değil.Biliyirum çünkü bu pislik hastalığı.

Alsak bile sadece Halil i alip transferi kapatacağız diye bir şey yok ki. Hem 1.5 m felan istiyorlarsa yönetim niye versin gider Coulibaly'e veririz o parayı ya da herhangi iyi bir yabanci futbolcuya.
Şu ffp belası olmasa güzel transferler yaparız ama elimiz kolumuz bağlı maalesef. Nitekim geçen yaz yapilan transferlerden memnun olmayan var mıydı bilmiyorum. Ancak bazıları tutmadı yapacak bir sey yok

Gecen sezon da transferi son gün hallettik. Verim vermiyor yani.

1.4 milyon ile orta sahaya bonservisiyle transfer yapmak imkansiz. Oyuncu da satilmayacak gibi duruyor. Eylul ayinin sonlarina dogru ortada kalan iki oyuncu kiralik gelir.

Gecen sezon da transferi son gün hallettik. Verim vermiyor yani.
Evet bu tür planlamalarda büyük sorun var bence de
Bir kere transfer işlerinden Abdürrahim başkanın elini çekmesi gerekir. Gecen sene aldığımız cogu isim de Sükrü hanedar ve araya diger menajerlerin sokulmasiyla alındı
Guzel bir transfer komitesi oluşturmamız şart

Belhanda ve Babel ikilisi ile bir şekilde yollarımızı ayıracağımızı düşünüyorum ama kiralık ama fesih umarım Ocak ayında kadroda olmaz bu ikili. Bundan sonraki hedef ise Falcao & Feghouli ikilisi olmalı Ocak ayında takımdan ayrılmaları gerekiyor, aldıkları maaş ve gösterdikleri katkı ters orantılı resmen

Belhanda 3.35 mil.€
Babel 2.5 mil.€
Feghouli 3.85 mil.€
Falcao 5 mil.€

Sadece senelik garanti ücretleri hesap etsek 15 mil.€ ediyor, kesinlikle inanılmaz miktarlar katkılarına bakarak. Mustafa Cengiz'in söylediği maliyeti 40 mil.€ bandına düşürmek için ...

Satilmali da oyle 8-9 milyona falan satilmamali. 12-15m arasi bir teklif gelirse anca o zaman dogru bir satis olur. Bu beceriksizler Belhanda ve Babel'i satamaz.
Belhanda babel bu sezon bizle olmayacak bence sozlesmelei feshedilir

Marcao Mac sayisina bagli bonusla 10+3 e gidebilir ya o piyasasi var bence suan ama yonetim daha fazla istiyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt