Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.490
- 6.493
- 768
Zırnık koklatmam ben de maksat zenginler para akıtsın.su an kulup gs kampanyası yaparsa taraftardan sg cevabı alabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zırnık koklatmam ben de maksat zenginler para akıtsın.su an kulup gs kampanyası yaparsa taraftardan sg cevabı alabilir.
Satamadığımız için sözleşmesini feshettik babelle birliktebelhanda neden yok ilk 11'de
emekli maasımı temmuz vadeli baglayayım o zaman.Para toplama kampanyasını Mayısta başa geçen yönetim temmuz ayında yapacaktır.
Johansen ancak 8 numara için iyi bir yedek olur. Adam statik durarak oynuyor. Seri'ye sövüyordunuz Seri'den daha yavaş adamın anasından girip dayısından çıkarsınız
Yunus, Sekidika kiralık olacaksa, Jimmy, Babel düşünülmüyorsa Halil'e yok demem veya o tip bir oyuncuya.
?Yanlışlıkla bugün yarın kerem aktürkoğlunun videolu transferini açıklarlarsa çocuğa yazık olur.
Woww o zaman isler degisir, 1.7 buyuk para![]()
O iyi bir Galatasarayliydida son zamanlarda ayik gezdigi yok bu yuzden sacmaliyor aradafbliler nasıl da belli ediyor kendini