- 21 Ocak 2010
- 72.742
- 51.181
- 5.003
AKLI OLMAYAN ile dalga geçmem , kaygı duymana gerek yok.Sinemaya falan git başka hobiler bul, insanların aklı ile dalga geçemezsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AKLI OLMAYAN ile dalga geçmem , kaygı duymana gerek yok.Sinemaya falan git başka hobiler bul, insanların aklı ile dalga geçemezsin.
Galasevgisi demiştiBu haftadan için “gelecek hafta en az 1 oyuncu açıklanacak” diyen kolpacılar kimlerdi? Sövelim biraz
Hıncımızı çıkartalım sövüp geliyorum ben. Biraz da Rodop dayıya sallayım.Galasevgisi demişti
Bu kadar gök gürültüsünden sonra bu yağmuru bekliyordum.Tanrilar degil tek Tanri "Allah"
Böyle drama gerek yok. Geçen sene alınan isimler ve sonuç ortada o zaman kime hesap sorduk?Tecrubesiz karbonat erol için alınan topçular : Sosa mert hakan zahavi ( gelir herhalde ) valencia lemos gökhan caner novak thiam
8 şampiyonluk sahibi İmparator için alınan oyuncular : oğulcan arda emre kılınç omar vs vs.Elle tutulur 2 tane adam var.
Şimdi bu yönetime sövmeyelim de ne yapalım ?
Rodop dede demleniyordurHıncımızı çıkartalım sövüp geliyorum ben. Biraz da Rodop dayıya sallayım.
Hocanin da kimleri aldirdigini biliyoruz.Böyle drama gerek yok. Geçen sene alınan isimler ve sonuç ortada o zaman kime hesap sorduk?
Böyle drama gerek yok. Geçen sene alınan isimler ve sonuç ortada o zaman kime hesap sorduk?
ali kocun parası var basıp alıyo bizde para verecek yönetici var mı hatta söyle soriyim parası olan yöneticimiz var mı zügürt hepsiTecrubesiz karbonat erol için alınan topçular : Sosa mert hakan zahavi ( gelir herhalde ) valencia lemos gökhan caner novak thiam
8 şampiyonluk sahibi İmparator için alınan oyuncular : oğulcan arda emre kılınç omar vs vs.Elle tutulur 2 tane adam var.
Şimdi bu yönetime sövmeyelim de ne yapalım ?
Bize ne bundan?Eran Zahavi’nin Çin’deki sözleşmesi 31 Aralık’ta bitiyor.
İsrailli oyuncu Guangzhou R&F yetkilileriyle telefonda görüşerek fesih için affını istedi. Çin ekibi de zorluk çıkarmayacağını iletti.
Zahavi, sözlü olarak Guangzhou’ya veda etti. (TransferWeb)