- 4 Ağustos 2009
- 90.738
- 71.914
- 5.188
10m + 3 bonus + 2m kdvTamam.kap.aciklamasina bak sen.Yonetim daha çok uyutur aynen diagneyi de 10 milyona aldık 3 milyonu bonusu yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10m + 3 bonus + 2m kdvTamam.kap.aciklamasina bak sen.Yonetim daha çok uyutur aynen diagneyi de 10 milyona aldık 3 milyonu bonusu yok
Abi hiç mi gündem.takip etmiyorsunuz başkan taa diagneyi ilk aldigimizda basın toplantısında Kasımpaşa ile aramızda özel anlaşma tarzı var gibi bir şey söyledi sonra muhabirler 3 milyon şampiyonluk bonusunu ortaya çıkardı.1 senelik olayı mi anlatalım sana3 milyon nerde kim yedi o 3 milyonu ? O zaman hırsız var diyosun.
_______________| ___GK___ |
_________Cabezas_Boss_Marcao
_________________Lemar
Omarinho_Johansen_Kusjajew___Marcelo
____Jozwiak__________________Emre
__________________Falcao
#3143 #TurkishChampion20/21Squad #ihavedreams
Dostum sadece kagit ustunde ligin ustunde bir kadro çimin ustunde vasat bir takimiz. Neredeyse tum takim kariyer zirvesinden uzak formu düşmüş oyuncular..Bu kadar karamsar olmaya gerek yok. Ligin üstünde bir kadroya sahibiz. Defans, kaleci, bekler, forvet ligin üstünde. Ayrıca kadroyu koruduk. Oyuncular eksiksiz bir şekilde kamp geçiriyor. Bazıları gibi alışma süreci olmayacak.
Bazen Fatih Terim'e kızsakta o oldugu sürece her zaman ligin 1 numaralı favorisi oluruz. Yeterki geçen seneki gibi, (pozisyon oyunu) bilmediği alanlara girmesin. Birde orta sahaya Lemina-Seri profilinden farklı basan yüksek tempolu oyuncular alsın. Geçen sene pandemi olmasaydı şampiyonduk.
12 oyuncu ?_______________| ___GK___ |
______Cabezas___Boss___Marcao
_________________Lemar
Omarinho_Johansen_Kusjajew___Marcelo
____Jozwiak________________Emrimho
_________________Falcao
#3143 #TurkishChampion20/21Squad #ihavedreams
Bu kadro her maç +18 görüntü çıkartır yayın kuruluşuna, bize de keyifli vakitler![]()
Abi öyle bir sey varsa kapa bildirilir. Lafla olmaz o işler bu işlere en çok dikkat eden biziz en ince ayrıntısına kadar bildiriyoruz. Hee Öyle bir şey varsa gerçekten diyecek birşey bulamıyorum.Abi hiç mi gündem.takip etmiyorsunuz başkan taa diagneyi ilk aldigimizda basın toplantısında Kasımpaşa ile aramızda özel anlaşma tarzı var gibi bir şey söyledi sonra muhabirler 3 milyon şampiyonluk bonusunu ortaya çıkardı.1 senelik olayı mi anlatalım sana
2010 2011 benzer tek şey bizim akıbetimiz olacak gibi..2010-2011in rövanşı olur bu sene
Kimse ffp seneye bitiyor diye sevinmesin. Şampiyon olamazsak seneye limitimiz başakşehir kadar olur. O limitle de kimseyi alip getiremezsin. Sanki ffp bitince City, Psg olacağız sananlar var
Falcao bonusu da bildirilmedi.Hatta sekidika ile alakalı bir skandal ortaya çıkmıştı ama rakamlar düşük olduğu için gündem olmadi haberi bulup atarimAbi öyle bir sey varsa kapa bildirilir. Lafla olmaz o işler bu işlere en çok dikkat eden biziz en ince ayrıntısına kadar bildiriyoruz. Hee Öyle bir şey varsa gerçekten diyecek birşey bulamıyorum.
2010 2011 benzer tek şey bizim akıbetimiz olacak gibi..
Saatinin markası neymiş
Şampiyon olsan da etkilemeyecek ki..
Bir sonraki sezon gelirlerine yansıyacak şampiyonlar ligi geliri..
Seneye Tahminimce 250-300 bandı arasında olur bizim limit.