Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öylede Seri, Lemina, Lerma, Moder hakkında kiralama teklifi yaptık da noldu?

Belkide kiralama teklifi yaptığımız çok oyuncu vardır.

Yok kiralamayı reddederler zaten , ama yap 1 mio kiralama ücreti,koy 7 m€ zorunlu satın alma nasıl kabul ediyorlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca cikip dese ki
Oyuncu alacak butcemiz yok Yuksek maliyetli oyuncularimizi yollayip yerlerine akademiden genclere sans verecegiz
Twitterdaki yamyam taraftar disinda kim itiraz eder
Para yoksa kuculelim ozkaynaktan tekrar buyumeye calisalim
hoca onu söyleyebilir saygı duyarım demokratik hakkıdır ama hocayı bu akşam bir meczup olarak görüyorum ve hocaya yakıştıramadım

En kötü son gün boşta "free Agent ve menajeri önerisi olan oyuncu" gelir.
Ellerinde muhakkak bir "S. G. Transfer Stratejisi" vardır - alias "Son Gün Transfer Stratejisi"

Bunlar nekadar iyi veya kötü olduğunu kendiniz düşünebilirsiniz sanırım.
Manav pazarında kapanışa yakın ne tür mallar olur? Ordan bir bağlantı yaptığınız vakit, bu stratejinin püf noktasını anlamış olursunuz. Para yaratmada malesef başarısız bir yönetim var.

Lakin Ünal Aysal ve Friends'leri de unutmayalım. Öyle kontratlar, her yönetimi zorlar.

Menajerlik oyunu oynayan 13-15 yaşındaki çocuklar bizim yöneticilerden daha plânlı hareket ediyor olabilir.

takimdaki en sevdigim oyuncu... salak yöetim belhanda fegh babel transferini beceremedi diye en iyi adam gidiyor.. bari 20 mio felan olsa keske, ama 12 ye bile birakirlar
Marcao'ya 12 mil.€ teklif olsaydı sence yönetim bu kadar çaresiz transfer yapamadan oturuyor olur muydu ? Sadece Marcao için söylemiyorum şu anda yönetim öyle bir sıkıştı ki 7-8 mil.€ teklifte satmayacağı kimse yok takımda çaycıyı masörü bile satarlar ne 20 mil.€ sundan bahsediyoruz ki ?

belhanda'yi 2-3'e bile satamayanlar belhanda'dan 4 kat daha az maas alan marcao'yu 7-8e yollayip newcastlespor baskanina tesekkür ediyorum diye aciklama yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt