Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah rızası için transfer yapmayı başaramıyorsak Belhanda ve Babel'i göndermeyi başaralım benim için en büyük transfer o olurdu. Zaten bonservis gelirini filan geçtim de şu adamlar gitsin artık

Sayın arkadaşlar medya; fener zart zurt geçelim.

Yönetim her transfer dönemini fiyaskoyla sonuçlandırıyor.

Geçen yıl başarılı diyorsunuz 3 ay Falcao için uğraştık, 3 maçta 5 puan kaybettik onu beklerken üstüne geldi 2 maç sonra sakatlandı.

Lemina, Andone desen sezonun yarısında yoktu ve geçen transfer dönemine iyi dememizin yegane sebebi bu transferlerdi; son güne kadar bu takım ne olacak diyorduk ve Falcao olmasa belki yine forvetsiz girecektik zira Andone kart gördü diye bir anda satış listesine koyulmuştu.

Senin hocan son maçtan sonra dediki transferler kampa yetişmezse OLMUYOR, OLMUYOR, OLMUYOR.

Artık bunu kafamıza yerleştirelim. Takımın ana iskeleti kampta beraber çalışmalıdır.

Mobeseye konuşan Albayrakın günlerdir sesi çıkmıyor yarın bir yerde rahatsızlandı haberi alırız. Oyuncak ettiler koca kulübü, altı üstü 2 tane profesyonel çalışan alacalar bu işler için. Ne satmayı becerebiliyorlar ne de almayı.
Dün samsunspor'un başkanını dinledim. (Ayrica sahibi) diğer klupler neleri doğru neleri yanlış yapıyor bi bakiyorum dedi fenerin transferlerini söyledi begenmedigini flan isim vermicem bi kaç yönetici var onlarla ben çalışmam benim vizyonuma uymaz dedi.(aklıma albayrak geldi.) Klupler menajerlerin kucağında beni de arıyorlar salak zannediyorlar bi kuruş vermem dedi. Diğer başkanlarla aramda ki fark ben kendi cebimden veriyorum ondan daha dikkatliyim onlar klubün parasını yiyor borç içindeler bi kaç seneye daha kötü olacaklar makas kapanıyor dedi.

Dün samsunspor'un başkanını dinledim. (Ayrica sahibi) diğer klupler neleri doğru neleri yanlış yapıyor bi bakiyorum dedi fenerin transferlerini söyledi begenmedigini flan isim vermicem bi kaç yönetici var onlarla ben çalışmam benim vizyonuma uymaz dedi.(aklıma albayrak geldi.) Klupler menajerlerin kucağında beni de arıyorlar salak zannediyorlar bi kuruş vermem dedi. Diğer başkanlarla aramda ki fark ben kendi cebimden veriyorum ondan daha dikkatliyim onlar klubün parasını yiyor borç içindeler bi kaç seneye daha kötü olacaklar makas kapanıyor dedi.
Akıllı bir Anadolu kulübü ufak yatırımlarla 5 sene yapılanma yapsın her sene şampiyonluğa oynar alan/satan bir kulüp haline gelir.

Transfer sezonu birinci gün yönetim hoca beraber çıkıp açıklasa hazır olan transferleri ilk gün yapacağız ve ihtiyaç duyduğumuz yeni arkadaşları kendi alt yapımızdan tamamlayacağız, bu yüzden taraftarlarımızdan ricamız spekülatif yazılara itibar etmemelerinin dense ve sonra eğer değerini bulan teklifler gelirse aramızdan ayrılacak herkesin yeri dolacak dese rahatlarız ana bunu bile akıl edemediklerini düşünmek istemiyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fener Lemos tutmasa da 2-3 kağıda iteler, iyi oyuncu olduğundan değil adamın maaşı düşük.

Az tutsa 5-7 arasına gider.

Dursun döneminde gitti yav Cavanda.

Şu anki yönetimin ederinin üstüne sattığı tek adam Badou.
Mustafa Cengiz'i genel olarak başarılı buluyorum tüm olanlara rağmen finansal açıdan Dursun Özbek ile Ünay Aysal ile kıyaslamam kendisini bunca borç varken iyi bir yönetimi oldu ama transfer olaylarından bağımsız olarak söylüyorum bunu işin içine transfer girdiği zaman bahtsız bedevi kıvamında yönetimimiz

Önceki yönetimler Lütfi Arıboğan & Cenk Ergün veya Haydun Üstünel gibi adamları görevlendirirken mevcut yönetim tek başına Abdürrahim Albayrak transfer işlerini üstlenmeye çalıştı yönetimin enn büyük hatası bu oldu...

Mustafa Cengiz'i genel olarak başarılı buluyorum tüm olanlara rağmen finansal açıdan Dursun Özbek ile Ünay Aysal ile kıyaslamam kendisini bunca borç varken iyi bir yönetimi oldu ama transfer olaylarından bağımsız olarak söylüyorum bunu işin içine transfer girdiği zaman bahtsız bedevi kıvamında yönetimimiz

Önceki yönetimler Lütfi Arıboğan & Cenk Ergün veya Haydun Üstünel gibi adamları görevlendirirken mevcut yönetim tek başına Abdürrahim Albayrak transfer işlerini üstlenmeye çalıştı yönetimin enn büyük hatası bu oldu...
2 kez ŞL sayesinde o. Bu yıl ciddi zarar yazıcaz.

Dun trt spor'da Evren Goz eger Luyindama sakatlanmasaydi devre arasi transfer doneminde PL'e gidecekti dedi

Akıllı bir Anadolu kulübü ufak yatırımlarla 5 sene yapılanma yapsın her sene şampiyonluğa oynar alan/satan bir kulüp haline gelir.
Aynısını söyledi 5 sene içinde bu gidişle şampiyon oluruz dedi . Abartı gibi ama gerçekten söyledikleri doğru yani bu işler turkiyede o kadar zor değil güzel bi sistem iyi profosyenellerle olur dedi. Alt yapı sahaları flan yapmış yapıyor da brezilyadan flan kişisel gelişim için hocalar getirmiş. genk ile anlaşma yapmış ayda 1 hafta hocalar buradaymış. 4-5 çocuk belcikaya gidiyomuş birşeyler öğrenmek icin söyledikleri hoşuma gitti. Maalesef bizde çogu yönetici saha flan yapınca iş bitti tamam oyuncu çıkar sanıyor. Adam gayet mantıklı konusuyo sorun öğreticiler de ki oyuncu çıkaramıyoruz dedi.

Dun trt spor'da Evren Goz eger Luyindama sakatlanmasaydi devre arasi transfer doneminde PL'e gidecekti dedi
O da bir taraflarından sıkmaya başladı. Dün biraz izledim programı, kanala kapak atmak için çırpınıyordu. Sürekli ekrana bakıp kendini düzeltmesi falan.

Hitler olmaz reis adam yahudi

şimdi tüm taşlar yerine oturdu

1598443214412.webp

Vakti olan arkadaşlar, 1:01:45 ‘teki soruyu ve cevabı dinlesinler. Günümüzü anlatıyor hiçbir şey değişmemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt