- 9 Ocak 2014
- 33.046
- 9.400
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10/4.5 da demessin bemarcao defansif meziyetleri bakımından 10/4.5 luk bir stoper zaten ama onu farklı kılan çok temiz sol ayağı , üst düzey tekniği ve topla katedebilme özelliği lyon, atalanta tarzı sistem takımlarında baya iş yapar 15 milyon € civarları çok iyi para takımımız için .
iyide stoper için ikili mücadele kıstas değil ki orta saha olsa bi nebzeLigin en çok ikili mucadele kazanan oyuncusu.Marcaonun sıfır hata ile oynadığı en az 10 maç sayarım.Öyle sanıldığı gibi defansı kötu falan değil.
Rezil olmaya gerek yok adamlar güler geçerAlmada icin hic olmazsa teklif yapalim da 2 3 gun heyecanlanalim
Bombacı Mülayim veya Banker Maho'nun duyumcular arasında yer almaması beni derinden üzdüZülfo ağa takip ettiğim, sözüne güvendiğim ender duyumculardan biri.
Gaddar Kerim var birde.
bazı insanları memnun etmek çok zor bu hayatta.bundan daha iyisini alamayız eger satarsak söyliyimiyide stoper için ikili mücadele kıstas değil ki orta saha olsa bi nebze
pozisyon alma yok gibi bişey zaten keza kesiciliği gayet vasat bir stoper için çok uzağa gitmeye gerek yok alanya maçına bakalım 2 golde yerini kaybederken ilk golünde alanyanın taçtan yediysek en büyük hata kendisinin uyuyordu resmen
hava topu desek luyindama 4.4 hava topu kazanma ile oynarken kendisi 2.6 zanka falanda aynı mesala düşün işte
top çalma desek serdar aziz bile 1.8 ken marcao 1.5
orta sahada rakibe dengesiz girip daha ilk yarılardan cebinde sarı kartla oynamasına hiç girmiyorum bile .
Saydığın çoğu şey konsantrasyon ile alakalı ki Marcao'nun maç içinde kopmalar yaşadığını sağır sultan bile biliyor. Ayrıca istatistik için Ferguson'un sözlerine bakabilirsin renktaş. Senin dediğine göre cevap vereyim o zaman,Hüseyin Türkmen top çalması maç başına 2.1 uzaklaştırma 4.3 bunlar Marcao'dan çok üst o halde dediğine göre Hüseyin Türkmen Marcao'dan çok daha iyi oyuncu oluyoriyide stoper için ikili mücadele kıstas değil ki orta saha olsa bi nebze
pozisyon alma yok gibi bişey zaten keza kesiciliği gayet vasat bir stoper için çok uzağa gitmeye gerek yok alanya maçına bakalım 2 golde yerini kaybederken ilk golünde alanyanın taçtan yediysek en büyük hata kendisinin uyuyordu resmen
hava topu desek luyindama 4.4 hava topu kazanma ile oynarken kendisi 2.6 zanka falanda aynı mesala düşün işte
top çalma desek serdar aziz bile 1.8 ken marcao 1.5
orta sahada rakibe dengesiz girip daha ilk yarılardan cebinde sarı kartla oynamasına hiç girmiyorum bile .
uzaklaştırma hüseyin türkmenin tabi yüksek olur çünkü her topu dan dun vurduğu için ahmet çalığında yüksektir mustafa yumlunun da yüksektir oyun karakteri olarak zaten marcaoyu kullanma maksadımız topla paslı çıkması bu bir defansif eksiklik değil yani , dikkat edersen uzaklaştırma diye bi istatistikde vermedim benSaydığın çoğu şey konsantrasyon ile alakalı ki Marcao'nun maç içinde kopmalar yaşadığını sağır sultan bile biliyor. Ayrıca istatistik için Ferguson'un sözlerine bakabilirsin renktaş. Senin dediğine göre cevap vereyim o zaman,Hüseyin Türkmen top çalması maç başına 2.1 uzaklaştırma 4.3 bunlar Marcao'dan çok üst o halde dediğine göre Hüseyin Türkmen Marcao'dan çok daha iyi oyuncu oluyor![]()
Top çalma demişsin evet onu da açıkla bakalım Hüseyinle Marcao'yuuzaklaştırma hüseyin türkmenin tabi yüksek olur çünkü her topu dan dun vurduğu için ahmet çalığında yüksektir mustafa yumlunun da yüksektir oyun karakteri olarak zaten marcaoyu kullanma maksadımız topla paslı çıkması bu bir defansif eksiklik değil yani , dikkat edersen uzaklaştırma diye bi istatistikde vermedim ben
top çalmada aynı şekilde rakibin kendi yarı sahanda oynama yüzdesiyle ilgili orda hüseyinin yüksek çıkması gayet normal ts nin oyun yapısından ötürü alanyada mesala kontra tarzı geçiş oyunu wellintonda yüksektir stoper olarak değerlendirirsekTop çalma demişsin evet onu da açıkla bakalım Hüseyinle Marcao'yu![]()
Marcao icin bana gelen son bilgi 19 milyon euro...
valla iyi para...bekleyelim
Bu da gider oranın Alex Telles'i olur her sene para gelecek diye beklerizOnda daha sonraki satıştan payda olması lazım.30-40 a satılırsa oradanda parayı cukkalarız.
Aynen aynen Serdar Aziz -Ramos ,Sadık-Puyol dimi ? Vallahi renktaş her oyuncunun eksikleri vardır Messi için bile burda 50 tane eksiklik yazılır ama oyuncuları yerdiğimiz için en çok biz kaybediyoruz. Ne olursa olsun para kazandırabilecek bir oyuncunun aşağılanır gibi eleştirilmesini doğru karşılamıyorum. Elin İngiliz adamı zaten karpuz seçer gibi seçmiştir Marcao'yu. Elbet eksisiyle artısını kıyas etmişlerdir. Başarılı olur olmaz biz paramıza bakıp geçmek zorundayız. Futbol yeteneğin yanında konsantrasyon ve takım oyunudur. O çok kesici dediğin bir adam bir bakmışsın yalama olmuş gitmiş biz futbolcularımıza sahip çıkalım(Tabi bu formanın değerini bilenlere) Hayırlı forumlar sanatop çalmada aynı şekilde rakibin kendi yarı sahanda oynama yüzdesiyle ilgili orda hüseyinin yüksek çıkması gayet normal ts nin oyun yapısından ötürü alanyada mesala kontra tarzı geçiş oyunu wellintonda yüksektir stoper olarak değerlendirirsek
bize en yakın savunmayı önde kuran fb olduğu için serdar azizi örnek verdim ki serdar aziz zaten marcaoya nazaran daha kesici onun sorunu bambaşka
kötü oyuncu demiyorum ki ben marcao için sadece defansif eksikliklerini söyledik , zaten hücumsal olarak bize seriden falan daha çok katkı sağlıyor topla çıkışını tekniğinide övdük gayet o yönüyle özel bir oyuncu zatenAynen aynen Serdar Aziz -Ramos ,Sadık-Puyol dimi ? Vallahi renktaş her oyuncunun eksikleri vardır Messi için bile burda 50 tane eksiklik yazılır ama oyuncuları yerdiğimiz için en çok biz kaybediyoruz. Ne olursa olsun para kazandırabilecek bir oyuncunun aşağılanır gibi eleştirilmesini doğru karşılamıyorum. Elin İngiliz adamı zaten karpuz seçer gibi seçmiştir Marcao'yu. Elbet eksisiyle artısını kıyas etmişlerdir. Başarılı olur olmaz biz paramıza bakıp geçmek zorundayız. Futbol yeteneğin yanında konsantrasyon ve takım oyunudur. O çok kesici dediğin bir adam bir bakmışsın yalama olmuş gitmiş biz futbolcularımıza sahip çıkalım(Tabi bu formanın değerini bilenlere) Hayırlı forumlar sana
Kusura bakma da 10 üzerinden 4.5 verdiğin bir adam iyi bir oyuncu da değil gayet kötü demek istiyorsun şuan kıvırmakötü oyuncu demiyorum ki ben marcao için sadece defansif eksikliklerini söyledik , zaten hücumsal olarak bize seriden falan daha çok katkı sağlıyor topla çıkışını tekniğinide övdük gayet o yönüyle özel bir oyuncu zaten
2-3 mactan dolayi akillarinizda kalmis bu olay. Adam 1.5 senedir ligin en cok defansif mücadele kazanan adami. 10 üzerinden 7.5-8 dir omarcao defansif meziyetleri bakımından 10/4.5 luk bir stoper zaten ama onu farklı kılan çok temiz sol ayağı , üst düzey tekniği ve topla katedebilme özelliği lyon, atalanta tarzı sistem takımlarında baya iş yapar 15 milyon € civarları çok iyi para takımımız için .