- 1 Ocak 2011
- 15.428
- 10.453
- 1.838
Simdedie sayfayi yenilemeden ileri tusu basmiyor bende mi sorun var forumda mi anlamiyorum.Klavyeden silme tusuna basarken klavye kayboluyor ekranda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maicon tarzı gibi oynuyo.4lü savunmada da izlemek gerek..Reimsdeki Wout Faes Ilgaz Çınar’a göre Scout listemizin üst sıralarındaydı. Geçen sene Belçika da sol stoper oynamasına karşın şimdi Reims de sağ stoper oynuyor. Marcao yerine düşünülüyor olabilir. İzlemek isteyen arkadaşlar için Buraklı Lille ile karşılaşıyorlar şu anda
yüce baron, tel mi pc miSimdedie sayfayi yenilemeden ileri tusu basmiyor bende mi sorun var forumda mi anlamiyorum.Klavyeden silme tusuna basarken klavye kayboluyor ekranda.
Bende de sabahtan beri oluyor aynı durum telefonda. @Emrah YıldırımSimdedie sayfayi yenilemeden ileri tusu basmiyor bende mi sorun var forumda mi anlamiyorum.Klavyeden silme tusuna basarken klavye kayboluyor ekranda.
@ergazeteci: Marcao - Newcastle United
Newcastle ilk teklif 22 milyon €..
Galatasaray sonraki satıştan %10 pay istedi.
Bunun üzerine Newcastle teklifini 19 milyon € ' ya indirdi.
Görüşmeler olumlu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
6 numaraya Lerma/Doucure tarzı birini yeğlerim.
Taşşak Bey 30 metrekareyi tek başına savunmasın artık.
Aynisi bende de oluyor, dun yoktu, insan dogru durust yazamiyor bileSimdedie sayfayi yenilemeden ileri tusu basmiyor bende mi sorun var forumda mi anlamiyorum.Klavyeden silme tusuna basarken klavye kayboluyor ekranda.
Imbula bizde is yapardi murfAyrica belirtmek lazim ki Ndiaye icin 7,5 milyon euro bonservis bedeli ödemek bile cok büyük bir riksti. Allahtan bir keriz bulduk da gönderdik.
O Stoke City simdi Championship'te sürünüyor. Daha fazla para verip aldiklari Imbula falan yine fos cikti.
20 milyona aldiklari stoperin piyasa degeri 2-3'e düstü. Hersey para harcamak degil, sana lazim olan oyuncuyu dogru fiyata almak.
Bende de cevap yaz kısmına basınca algılamıyor yenileyince algılıyor bazenBende de sabahtan beri oluyor aynı durum telefonda. @Emrah Yıldırım
O bir süredir vardı bende, şimdi de bu çıktı. Kafayı yiyor bazen forum.Bende de cevap yaz kısmına basınca algılamıyor yenileyince algılıyor bazen