Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş kim sallamış.? Dediğin adamlar büyük takımlardan geçişlerde o meblağa gitmiş. Ben örnek olsun diye söyledim.

Enflasyon var sonuçta 20 yıl önce ile aynı olmaması normal fiyatların.Almanyada bile %1-2 enflasyon var bu sene 100 olan seneye 102 oluyor.
Ekleme:Birde araplar perişan etti piyasayı.

Babel, Diagne, Belhanda ve Feghouli satilmali diyorduk, bakalim transfer donemi bittikten sonra takimda olacaklar mi.

Bu sarı kuşlar transferlere nasıl lisans çıkartacaklar? Nasıl bir hinlik peşindeler gene?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Twitteri olan arkadaslar fifa.com un duzenledigi ankete katilarak oyumuzu Gs basalim lutfen

Bu serdar kelleci çok büyük bir...
Gitti valenciaları , lemosları övdü şimdi de jozwiak ve modere sallıyor

son transfer dedikoduları neler arkadaşlar,
var mı yeni gelişmeler,
Bana göre acil olarak sol tarafa takviye yapılmalı,
Defans için orta seviye yedek alınabilir şuan alternatifsisiz.
Kadro 3 aşağı 5 yukarı aslında net Muslera da iyileşip gelince eğer forvette sakatlık problemi vs yaşamazsak bana göre ligi yine domine ederiz. Geçtiğimiz yıl pandemi olmasa şampiyonluğu kimse alamazdı elimizden.
Alacaklarımızın dışınca acil elden çıkaracaklarımız var en başında tabiki Belhanda & Feghouli

son transfer dedikoduları neler arkadaşlar,
var mı yeni gelişmeler,
Bana göre acil olarak sol tarafa takviye yapılmalı,
Defans için orta seviye yedek alınabilir şuan alternatifsisiz.
Kadro 3 aşağı 5 yukarı aslında net Muslera da iyileşip gelince eğer forvette sakatlık problemi vs yaşamazsak bana göre ligi yine domine ederiz. Geçtiğimiz yıl pandemi olmasa şampiyonluğu kimse alamazdı elimizden.
Alacaklarımızın dışınca acil elden çıkaracaklarımız var en başında tabiki Belhanda & Feghouli
gelişme yok

20200826_151230.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt