Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen bombalayın ismi belli olup alamayınca yonetıme baskı yaparız

fiyat falan artırırlar
Ooooooooof bu da baydı ama artık ha.

Kulüplerin işi gücü yok her talip olduğumuz oyuncuya musallat olacaklar. Yalan kere yalan ya. Ajax bir oyuncuya talip olduğunda da her kes biliyor, öğreniyor. Daha bir kere ıskaladığını görmedim. Fenerbahçe’nin Lemos’u istediğini kaç gündür okuyoruz. Beşiktaş Mensah için saldırdığını da herkes biliyor 2-3 aydır. Ne oldu? Bir şey olduğu yok bizim uydurduğumuz bir şey.

Biz teklif yapmıyoruz ki rakam artsın. Direk oyuncuyla irtibata geçip sözleşme öneriyoruz herhalde. Coulibaly olayında olduğu gibi.

Ne yani şimdi biz Coulibaly’yi öğrendik, adı medyada çıktı diye 5 milyon mu istediler? Zerre inanmıyorum.

Maicon’u Al Nasr istiyordu, ne oldu? Fiyatı mı arttı herifin yine 1.4’e sattık Arabistan’da iyi oynamasına rağmen.

Ve ya Ozan Kabak. Ne oldu rakipler kıran kırana pazarlık mı yaptı? Stuttgart teklif yaptı, herkes öğrendi. 4-5 gün sonra aldılar elimizden 11 milyona.

bi biz talip olunca fiyat artıyor güya.

son olarak: biz bazı şeyleri okumuyoruz, bilmiyoruz. Fakat bu futbol dünyasının içerisinde herkes her şeyi biliyor. Sonuçte menajerlere muhtaçsın. Bugün eğer Galatasaray kulübü medyaya düşmemiş bir futbolcu ile ilgileniyorsa, mutlaka mesela diyorum Fenerbahçe’nin bu isimden haberi vardır, ve ya Avrupa’da başka bir kulüp.

‘Galatasaray oyuncumuza talip oldu, haberiniz olsun’ telefonları çalmıyormudur sence.

Porto Otávio gittikten sonra Evander'i açıklar.Evander takımla kampta değilmiş..

Birhan Vatansever, Niğde Anadolu takımıyla anlaştı.

vay be bir zamanlar avrupa'nın en iyi futbolcusuydu

Evet size bir transfer haberi veriyorum

Coulibaly Beerschot'a transfer olmak uzere

Lemina 8.milyon euro bonservis toplamda bedava lemina ayarında adam için. Seneye muhtemelen almadık diye uzulecez. Opsiyonlu almislar

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt