- 5 Eylül 2014
- 85.611
- 71.683
- 4.513
bana bir daha wow atarsan engellicem1 aydır akpliyim ben uza.
yoluna bak kolay gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana bir daha wow atarsan engellicem1 aydır akpliyim ben uza.
pesimi birak hain adamHalil akbunar a ilgimiz var mi
Inside info lazim ustat 2dk ciddi ol
Bu ne ya bebek gibi rakip takımın yaptığı transfere ağlayacakmısınız?Thiam maalesef katli yapacaktır fenere..Kasımpaşa da da çok etkiliydi oyun görüşü falan iyi..
Böyle bir adamı ligdeki rakibine bedavaya vermek nasıl bir skandaldır nasıl bir rezilliktir..
Apo yu yok 7 senede 6 sampiyonluk gördü diye yalaya yalaya bitiremeyen tipler aciklasin bakayim orta saha nerede ha.
Sanki cikip kendisi oynayacak orta saha da. Böyle isbilmez heriflere altindan kalkamayacagi görev verirsen böyle sürünürsün iste.
nzonzi 2 senelik kiraliktı diye hatırlıyorum şimdi nzonziyi transfer etsek brittney spears muamelesi gorecek bir topcu.Suc biz de aslinda, su heriften adam akilli orta saha transferi bekliyoruz.
Seri ve Lemina, erken ayrilmasa Nzonzi, hepsi kiralikti. Sezon sonu bunlarin gidecegini aylardir biliyoruz, buna ragmen hic bir sekilde bu konu üzerinde calisilmamasi gercekten rezillikten de öte birsey.
Herif kolpa dogmuş
Okey biraktim btwpesimi birak hain adam
Canaydın başkanken Covid-69 vardı, o yüzden haklısın, doğru kıyaslama.Yönetim bugüne kadar transfer de gelmiş geçmiş en kötü dönemi yaşatıyor. Rahmetli Canaydın bile Lincoln'u almıştı.
Okey biraktim btw
Sapka kanununa uy yegenim kolay gelsin