Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

images.webp

Abi hala mı Belhanda. Ya bu adam GİTMEZ! Bu kadar parayı bırakıp kimse GİTMEZ! Bu herifin alacağı sonraki sözleşme maks. 1-1,5 mil. euro. Mal mı bıraksın.

Eger teklif gelirse ben Belhanda'nin gidecegini dusunuyorum. Araplarda transfer donemi yarin basliyor deniliyor, 2-3 haftaya hareketlilik olur, transfer doneminin son gunlerinde satilir.

Gec kaldik Yani bu kesin

finansal sorunlarimiz var Maas butcesini dusurmek istiyoruz bunlarin hepsini anliyorum hatta Fatih hoca Son antalya macinda bundan bahsetmisti dusuk butceli oyunculara yönelmemiz gerektigini Ama bonservisi elinde olan oyuncular vardi hepsini kacirdik piyasa da serbest oyuncu kalmadi

oyuncu da satamiyoruz yapilan yuksek maasli sözlesmelerden dolayi ve bunun böyle olacagi belliydi

Nasil ki emre kilinc’i sezon bitmeden transfer ettin Ayni sekilde orta sahaya da bonservisi elinde olan birilerini almamiz gerekirdi

Başkan yardımcımız basındaki isimler yanlış demiş.
Demekki kasımpaşa , göztepeden değil , 1. Ligden oyuncu beğenmeliyiz.
Geçen sene 11 gol 14 asist ile oynayan bu saf yeteneği takımımıza kazandıracaklardır.

Yönetimin çıkıp saçmalaması çok iyi oldu bunların çapsızlığını taraftar geç farketti gitmeleri başta olmak üzere daha çok baskı yapmak lazım. Adamlar 3 senedir 5 cümleyle kulüp yönetiyor.

Hep aynisini yaziyorum bu BECERIKSIZ YÖNETIMden bir CACIK O-L-M-A-Z olmiyacakda bunlar resmen transferi kapatmis elerin 1.4 milyon € ile 2 orta saha filan alamazlar

Baskana göre indirim yapmayanlardan degilmiydi bu? Avrupada nerdeyse her takimin oyuncusu (Özil haric) yapiyordu, ama bu adam yapmamisti sanki.
baskan ortaya laf olsun diye konusuyo, bi şey dese zaten direkt bunu anlıyo millet
bizzat indirim istedi ama sözleşme de uzatmak istedi. yakında 2, 1.75, 1.5'ten 3 senelik açıklarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt