Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün aynı şeyi Rodop da söyledi. Ya köstebek bulunsun diye kolpa haber saldılar ya da böyle bir hamle var. Fakat kulübüyle yollarını ayırmaya uğraşan hangi oyuncuyu alacağız o kısmı garip.
Lüe de 1 haftadir manyak oyuncu diye diye geberecek (ki herif agir kolpaci).
fred denemesi dogru sanki

Hiçbirşey yapamıyorsanız josef guliano alın 1.4 e de iyi bi 8 numara kiralayın geçin ya.

Kristijan Lovric, menajerler aracılığı ile Galatasaray’a önerildi. Galatasaray o mevkiye oyuncu transferi düşünmediği için reddetti.
Oyuncu Denizlispor’a da önerildi. Maliyeti çok geldiği için reddedildi. (1 milyon euro)
Kulüplerimize önerilmeye devam ediyor. (Nexus Sport)

Bir ihtimal Alex Texeira olabilir. Alman ve Ingiliz liginde maasin gecikmesi imkansiz. Hatta Italya, Ispanya, Fransa da dahil. Geriye Portekiz, Arap, Çin ligleri kaliyor.

Gec kaldik Yani bu kesin

finansal sorunlarimiz var Maas butcesini dusurmek istiyoruz bunlarin hepsini anliyorum hatta Fatih hoca Son antalya macinda bundan bahsetmisti dusuk butceli oyunculara yönelmemiz gerektigini Ama bonservisi elinde olan oyuncular vardi hepsini kacirdik piyasa da serbest oyuncu kalmadi

oyuncu da satamiyoruz yapilan yuksek maasli sözlesmelerden dolayi ve bunun böyle olacagi belliydi

Nasil ki emre kilinc’i sezon bitmeden transfer ettin Ayni sekilde orta sahaya da bonservisi elinde olan birilerini almamiz gerekirdi

bence kaçırmadık yaw. belli ki bir maaş limiti koymuşlar. bunun üzerinde kimseyi kabul etmiyorlar. eminim bonservisi elindeki adamlara da teklif gitmiştir.

Bir cacık olacagından değilde renktaş ne bilim cenaze evinde gibi yönetim.
Valla ben artık çok takılmıyorum rengo. Olacaklar belli kendimizi yormayalım. Son günlere yakın 2-3 kişi açıklarlar geçerler. Besbelli ki bir yaraya merhem olacak isimlerde olmayacak gelenler. 30 milyon satışta yapsak gider irfan'ı alırlar çap bu. Yapacak bir şey yok o yüzden.

Valla ben artık çok takılmıyorum rengo. Olacaklar belli kendimizi yormayalım. Son günlere yakın 2-3 kişi açıklarlar geçerler. Besbelli ki bir yaraya merhem olacak isimlerde olmayacak gelenler. 30 milyon satışta yapsak gider irfan'ı alırlar çap bu. Yapacak bir şey yok o yüzden.
Hocam gayet olumlu şeyler söyledin bence umarım en kötüsü bu olur

Arkasını taraftara dönen bir yönetim daha iflah olmadı. Ben Başkanı seviyorum ama yanında iş bilmezler var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt