Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.427
- 18.047
- 2.228
Bu yönetim en büyük gücü taraftardan ve Fatih Terim den aldı.Boyle devam ederlerse taraftarda Hocamızda arkasında durmaz ve giderler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Papağan gibi bildiği iki uç laftan biriEn sevdigim lafhe bitmez bitmez
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Türkiye kupası maçlarında etki ettiğini gördün mü hiç rakip takıma
12-15 bin kisi ile oynanıyo acık kanaldan izliyoruz, hocaların sesi geliyo ekrana. Bosuna takılacak bi mevzu değil bu
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fazla opsiyondan 6. Olduk demekkiANK:
"Galatasaray kulübü transferde acele etmeyeceğiz diyor."
"Teknik heyet ve yönetim, 'Sabırlı davranacağız. Doğru maliyet, doğru transfer" mantığında."
"Orta sahada opsiyon çok fazla."
bence etki eder. abartmayalım o kadar
Allah belanızı versin bunlar son günü bekleyecek anlaşılan. İlk 3 haftada başağa ve fenere yenilirsek ne Mustafa Cengiz kalır ne de Albayrak.ANK:
"Teknik heyet ve yönetim, 'Sabırlı davranacağız. Doğru maliyet, doğru transfer" mantığında."
Bunu kuralardan sonra , biriyle konuşup öyle söylediğini düşünmüyorum.ANK:
Donk sinirlenip maçı terkedebilir.Fatih
Omar Luyindama Marcao Ömer
Donk
EmreK Feghouli Arda Ömer
Falcao
Bugün maç olsa şuan kadro bence bu, Taylan Fegh belki değişebilir ama bu sistemde özelikle Falcao arkasındaki 4'lü geriyede yardımcı olmalı, Muslera dönüp 2 tane sağlam göbekle bile ligin en sağlam kadrosu olduğumuz gerçeği ortada, özellikle rakiplerimizi de görünce 2 transferle lig bitirilebilir. Bence hoca en sevdiği taktik 4-1-4-1 oynayacak bu sistemde Lerma cuk oturur, orta sahaya Rakitic tarzı bonservissiz bir 8 numara ile herşey daha da güzel olur.