Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"OGC Nice have rejected a loan with option to buy offer from Hellas Verona for Wylan Cyprien - Bordeaux & Strasbourg also interested in signing him."

Ilgilenen takimlara bak salin salin hemen bize salin 2m kiralik bedeli + 5m satin alma opsiyonu bitti bu is. Lerma-Cyprien-Arda orta sahasina lig hazir degil...
Gerçekten Moder'e 8 mil.€ istiyordu takımı o parayı Cyprien'e teklif edelim tabii ki kiralık+zorunlu opsiyonu kabul ettikleri takdirde 2+5 veya 2+6 gibi bonservisleri fazlasıyla hak eder

Evet, yavaş yavaş Belhanda'nın takımda kalacağını kabullenin derim. Bir defansif orta saha alınır. Ekim'e doğru da gözden çıkarılmış kiralık oyunculara bakarlar.

Geçen senelerdeki mücadeden yoksun oyunun aynını bu sezonda izler maçları erken kaparız.

Antuda Valencia için, Garanti para yillik ücret değil, maç başı para alacak diyorlar 😂😂😂ben bunlar kadar öküz taraftar görmedim , Kasimpaşa bedava oyuncu verir, Meksikadan maç basi oyuncu getirir, kimi kandiriyorsunuz Ahlaksiz yalanci şikeci pislikler, bu Nihat Abileri biz olsak eksi 9 puan cezasi verirdi..

Daha adam satarsaniz serefsizsiniz ne babeli ne belhanda yi satmayin cunku yerlerine adam alamazsiniz bari eldekiler kalsin babel kendine gelir belhanda birseyler yapar bir umut var bunlar adam satarsa yerine kimseyi koymaz cyprien filan hikaye kasimpasada oynasa kesin alirdik

güzel lig usta, saat sıkıntısı olmasa keyifle izlenir :D
Meksika televolesi varsa onu izleyeyim ben.
jefferson lerma'nin disinda söyle baktim da manchester city'nin 3 senedir kiraya verdigi yangel herrera, leicester'da bu sezon 800 dakika oynayan hamza choudry, sevilla'nin gecen sezon leganes'e kiraladigi ibrahim amadou gibi orta sahalar var. ex fenerli josef de souza yine önerilir. etienne capoue, elneny...

benevento liverpool'dan grujic'i kiralamak istiyormus. bizim dandik yönetim ne düsünüyor acaba? bu oyuncuyu biliyorlar mI?
apo su an aytaci sayikliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt