Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erolu 2 haftaya kimse sallamaz, vateran takıma çok daha tecrübeli bir isim gerekti aralarında 10 yaş var doymuş futbolcular var. Misal Sosa, herif 6-7 senedir tr ile içli dışlı 3 GS 2 BJK 1 B.Ş şampiyonluğu görmüş tr nin en büyüğü fenere geldim diyor ;D niyet belli emeklilik babel vol2 . Gökhan gönül ilk maçtan sonra bu sistem bize uymaza getiriyor lafı. Tecrübeli futbolcu zor futbolcu, Erol kaldıramaz.

Iyi hoca ama dediğin gibi tecrübeli çetecilerle sorun yaşayabilir. Emre Bnin destekleyip desteklememesi de rol oynayacaktır şüphesiz

Tuttu dedigin ne bilmiyorum ama clde 8 yedi ligde şampiyon degil. De jong barcelona, de light da juventus oyuncusu degil
Kesinlikle o seviyenin oyuncularıdır ayrica bir macta 8 yedilerse Messi ve dıger oyuncularda cacık bu mantıkla.

Hollanda liginden 5 buyuk lige oyuncu alınmaz
Ronaldo Nazário & Robben & Sneijder & Luis Suárez & Gullit & van Nistelrooy & Stam & Bergkamp & Cruyff filan ilk aklıma gelenler haydi onlar eskide kaldı dersek de Light & de Jong & Depay & Davison Sanchez & Ziyech & Lozano & Milik & Bergwijn vs. var

Büyuk takimlar ile 5 buyuk ligi genellemek dogru degil ayrica Frenkie de Jong Barcelona da tuttu. Keza De Ligt de Juventus'ta.

Barçada henüz tutunamadi bence. Şu an bok gibi oynamaları onun sucu değil ama öyle muazzam ötesi veya olağanüstü performans da sergilemedi. Potansiyeli var tabi

"Türkiye'den oyunvu alınmaz" diyenlerle "orta sahamız X ve Y olursa rakipler bizi ezer" diyenler aynı kişiler. Türkiye' deki oyuncular o kadar kötü ise bizi hangi takımın orta sahası ezecek?
Şuan (transfersiz halimizle) hangi takımın orta sahası bizden iyi?

Bence hiç transfer yapmasak bile en iyi kadro bizde. Ayrıca transfer yapılacağına da inanıyorum.
Abdurrahim abi sen misin?
Üstün falan değil renkdaş kağıt üzerinde üstün olabilir takım döküldü geçen sezon. Takviye mutlaka olmalı yoksa işimiz zor.

Ronaldo Nazário & Robben & Sneijder & Luis Suárez & Gullit & van Nistelrooy & Stam & Bergkamp & Cruyff filan ilk aklıma gelenler haydi onlar eskide kaldı dersek de Light & de Jong & Depay & Davison Sanchez & Ziyech & Lozano & Milik & Bergwijn vs. var
Bunlarin bir çoğu genclik donemi eski ayrica ptt liginden de fransaya gidiyor ben genel olarak diyorum.5 buyuk lig top takimlarina hollandadan acayip oyuncu olmadigi surece almam hele hele 40 ustu bonservis hic bir sekilde verilmez.

Takim o kadar kotu ki messi de kotu diyorum. Iniestali messi ile bu messi bir mi?
değil ama leşleşti demek ayıptır herif o üçlüden sonra tek basına sırtlıyor takımı her sene gol asist kralı oluyor. takım leş, messi bu oyununu futbolu bırakana kadar oynar rahat rahat tabi heriften 40 metre dripling beklemiceksin artık

Barcelona ya Pep den sonra dogru düzgün hoca gelmedi. Yıllardır bütün yük Messi deydi. Bu duruma düşmesi normal.

değil ama leşleşti demek ayıptır herif o üçlüden sonra tek basına sırtlıyor takımı her sene gol asist kralı oluyor. takım leş, messi bu oyununu futbolu bırakana kadar oynar rahat rahat tabi heriften 40 metre dripling beklemiceksin artık
Guzel abicim ben de onu diyorum bu takimi niye messi sirtinda tasiyor demekki de jong kotu oyuncu allah allah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt