Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coulibaly transferinde isim çıktı adamların yöneticileri bile havaya girdi transfer yine zorlaştı. Moder öyle Jozwiak öyle. İsim duyumcudan basına düşüyor, basından taraftara düşüyor, adamın kulağına kadar gidiyor gördük. Hala hangi mantıkla isim istiyor millet ya bekle iki gün daha bitince öğren, ismi öğrenince bizimkiler alamıyor işte daha kaç örnek göreceğiz.

Delirtecek bu millet beni hala M kim onu öğrenmeye çalışıyor. Alamadıktan sonra Mahmut Tekdemir olsa ne, Modric olsa ne.
ne alaka ya isim cikti diye oyuncunun değeri mi artar. Bu adamın bir bedeli vardır nasıl biz marcao 20 luyindama 25 diyorsak bu adam için de istenen bellidir. Ne yani simdi Napoli gelse marcaoyu istiyorum dese oo ismi çıktı artik 50 milyon euro mu diyeceğiz.
Bu oyuncuların fiyatları ilk günden bellidir çat yatirirsin parayı alırsın ücreti 10 gün uurmeye çalışıp oyuncuyu alamadığından fiyatı artı artik mooduna girmeyelim.

• 116
    mevcut kulübünde aylık maaşı 4 bin euroymuş:)
    transfer teklifi yaparken çok yanlış bir yol izlediğimiz için istenen bonservis bedeli haliyle yüksek olmuş.

Coulibaly - Gurrpegi yazmis

babel+babelin maaşı +3 milyon euro' ya ok ise yarin gelsin.

Biri şunlara hatırlatsın ligler 11 eylülde başlıyor diye.Ulan Maiconun parasını kullanın 1 orta saha kiralayın bari beceriksiz herifler.

Normal şartlarda o kadar artmaz. bizim yönetimde artıyor çünkü bizimkiler kulüple anlaşmadan hatta masaya oturmadan oyuncuya gidiyor, ismin servis edilmesi de bu döneme denk geliyor. Biz Marcao'yu şu an belki 15'e de verebiliriz ama napoli'nin taraftarının can attığını görürsek 20 isteriz.

Bizi Napoli gibi düşünme biz onların gözünde arap takımıyız bi de. Al Hilal taraftarının Belhanda için delirdiğini düşün. yönetici illa ki fiyat artırır. Elinde kuruş hesabı yapacağın kadar az para varken de ufak bir artış bile işi bozabilir.

ne alaka ya isim cikti diye oyuncunun değeri mi artar. Bu adamın bir bedeli vardır nasıl biz marcao 20 luyindama 25 diyorsak bu adam için de istenen bellidir. Ne yani simdi Napoli gelse marcaoyu istiyorum dese oo ismi çıktı artik 50 milyon euro mu diyeceğiz.
Bu oyuncuların fiyatları ilk günden bellidir çat yatirirsin parayı alırsın ücreti 10 gün uurmeye çalışıp oyuncuyu alamadığından fiyatı artı artik mooduna girmeyelim.

IMG_1846.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fifa'ya gore dunyada 65.000 profesyonel futbolcu varmis

biz hala seri ve leminanin pesine dusuyoruz, inanilmaz rezil yonetiliyoruz.

Nice'de 25 yasindaki Wylan Cyprien var, tam bizim aradigimiz golcu, delici bir 8 numara

kontrati 2021 de bitiyor.

6 numara icin en kotu M'Vila tarzi, Lerma tarzi elbette bulunur.

M'Vila - Cyprien orta sahasi kurmak varken, hala seri de seri

Seri niye bu kadar eziliyor anlamıyorum. Takımda sanki herkes şahane oynuyordu da o berbat etti algısı var. Ayağı düzgün, prese karşı soğukkanlı, dinamizm ve savunma açısından da lig ortalamasının üzerinde. Norveç liginde 20 maç iyi oynayan forvetten devşirme orta sahayı bile Seri den iyi gibi lanse ediyoruz gerçekten ilginç.

Kadıköy deplasmanına ne adamlarla çıktık ama kimse Seri gibi ezici üstünlük kuraması orta sahada bunu da göz ardı etmeyin.

Lemina Beşiktaş'a gidiyor sanırım.

Geçen sene en az 20 maç kaçıran Lemina ve toplasan oynadığı iyi maç sayısı 10'u geçmeyen Seri'den başka transfer planı olmayan bir yönetim. Geçmiş senelerde olduğu gibi Abdürrahim'in başında olduğu ve en rezil transfer politikasına sahip kulüp olma yolunda her gün başarılarımız bir yenisini ekliyoruz. Almayı bilemedikleri gibi satmayı da beceremiyorlar.

adam akıllı kadro yapısına sahip olsaydık seri çok iş yapardı ama 2 senedir tam oalrak fatih hocanın istediği çoğu transfer yapılmıyor her sezon bir çok bölgeye eksik oyuncuyla giriyoruz ıkına ıkına şampiyon oluyoruz ya da işler iyice boka sarıp çoğu as takım oyuncusu sakatlanınca şampiyon olamıyoruz

Seri niye bu kadar eziliyor anlamıyorum. Takımda sanki herkes şahane oynuyordu da o berbat etti algısı var. Ayağı düzgün, prese karşı soğukkanlı, dinamizm ve savunma açısından da lig ortalamasının üzerinde. Norveç liginde 20 maç iyi oynayan forvetten devşirme orta sahayı bile Seri den iyi gibi lanse ediyoruz gerçekten ilginç.

Kadıköy deplasmanına ne adamlarla çıktık ama kimse Seri gibi ezici üstünlük kuraması orta sahada bunu da göz ardı etmeyin.

Seri iyi veya kötü kısmında değilim opsiyonsuz kiralık oyuncu almak bir sene daha kayıp anlamına geliyor benim için seneye tekrardan yapılanma tekrardan oyuncu arayışı tekrardan para harcama.Kaldı ki kiralama ücreti ve maaşı da azbuz değil.Bunun yerine scout transferi riskine girmek gelecek için daha sağlam adım gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt