Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EVet sakat olduğu için geçemiyor 25 maçı haklısın aynen hadi abicim.Transfermarkt a spor devam et , izlemesek bilmeyeceğiz.50-60 maç oynayan takımda 3-5 maç sakatlanınca zaten 25 maçı geçemezsin evet sen haklısın

Hamasete gerek yok.
Rotasyona uğrayan Seri 43 maç yapıyor, Ben sayılarla istatistiklerle verilerle konuşuyorum. Seniinkine halk dilinde laf ebeliği deniyor. Kusura bakma ama bu tartışmadan bundan sonra bir şey çıkmaz. Sen bol bol aspor izle, onlara küfür et, stres atarsın.

Sayın arkadaşlar medya; fener zart zurt geçelim.

Yönetim her transfer dönemini fiyaskoyla sonuçlandırıyor.

Geçen yıl başarılı diyorsunuz 3 ay Falcao için uğraştık, 3 maçta 5 puan kaybettik onu beklerken üstüne geldi 2 maç sonra sakatlandı.

Lemina, Andone desen sezonun yarısında yoktu ve geçen transfer dönemine iyi dememizin yegane sebebi bu transferlerdi; son güne kadar bu takım ne olacak diyorduk ve Falcao olmasa belki yine forvetsiz girecektik zira Andone kart gördü diye bir anda satış listesine koyulmuştu.

Senin hocan son maçtan sonra dediki transferler kampa yetişmezse OLMUYOR, OLMUYOR, OLMUYOR.

Artık bunu kafamıza yerleştirelim. Takımın ana iskeleti kampta beraber çalışmalıdır.

Mobeseye konuşan Albayrakın günlerdir sesi çıkmıyor yarın bir yerde rahatsızlandı haberi alırız. Oyuncak ettiler koca kulübü, altı üstü 2 tane profesyonel çalışan alacalar bu işler için. Ne satmayı becerebiliyorlar ne de almayı.

Bir adet Cenk Ergün, Haldun Üsütnel artık her kimse şart şart şart.

Lemosuda almışlar. Oyuncu kötüdür iyidir onu geçtim ama adamlar isimleri geçen oyuncuları mutlaka transfer ediyorlar. Bu açıdan takdir ediyorum. Öbürgünde Enner Valenciayı açıklayacaklar. Bizmkiler gibi 50 tane isim ortaya atıp sıfır çekmiyorlar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_7260.webp

herkes iyi kötü birilerini alıyor
be allahın belaları alacağınız iki tane orta saha lig başladı ne gelen var ne giden
dedikodu bile yok yaprak kımıldamıyor iş aytaç kara ve yekta kurtuluş'a doğru gidiyor aytaç galatasaraylı yekta zaten eski evlat bonus olarakta semih kaya gelir eski evlat olarak yine

Ben bu yönetimin basiretsizliğinden gerçekten yıldım artık. Takım orta saham yok diye bas bas bağırıyor,lig başlayacak adamlar aylardır bir adım bile atamadılar! Koskoca Galatasaray Spor Kulübü lan burası,tarihimiz boyunca şu andaki gibi bir orta saha tandemi gördük mü?! BAM üçlüsünü özleyeceğiz sanırım yakında.

Galasevgisi 3 OS 1 kanat diyor.

Ek olarak:
- Coulibaly pazarlık aşamasında
- O Polonyalı kanat satış olursa anca o şekil mümkün
- Seri bizi istiyormuş, kiralarsak şükredelim
- Lemina'nın istediği paraları TR'de alması zor

da diyor.

Bu işin sonu Seri Coulibaly Lemina olacak gibi.
Yahu ne 3 orta sahası ? 1 tane alabilseler şükrederim Eylül ayına giriyoruz nerdeyse ligler başlayacak takımda orta saha yok bu 3 orta saha ne ara gelecek ne ara takımla çalışmalara başlayacak ? haydi hepsi bir kenara hangi parayla alacağız 3 orta saha ve 1 kanat oyuncusunu

Yalan hepsi ...

O da yüksek maaş verdi işte gerçi ben o dönem inanılmaz bedellerin komisyonla birilerinin cebine girdiğini düşünüyorum

Özellikle Badu Ndiaye transferinde.
Sportif direktör sonuçta teknik ekibin verdiği listeye göre gidip oyuncularla ve kulüple görüşüp şartları öğreniyor ve bunları yönetim ve TD'ye sunuyor abi. O dönem Ostersund'a elendiğimiz için yağlı surat ve Tudor'un tek derdi iyi bir takım kurup kıçlarını kurtarmaktı. Herhangi bir maliyet kaygıları yoktu. Hatta Riva'dan gelecek paranın bir kısmını bile yağlı surat transfer yapmak için kırdırmıştı hatırlarsan.
Burda suçlu Cenk Ergün değil bana göre. Herife bana bu oyuncuları al demişsin ve gidip almış. O dönem alınan oyuncuların ucuza oynamayacağı aşikardı. Biz bile isteye aldık hepsini.

Cenk Ergün'ü bizden ayrıldıktan çok sonra Aspor'da canlı yayında dinlemiştim. O dönem Badou PL'ye gidiyormuş. Bizim Cenk Badou'nun babasıyla konuşup bize gelmesini sağlamış mesela.

Herif Cavanda'dan bile 2.9 milyon euro para kazandırdı.

Toplam: 1,302 (Kullanıcı: 289, ziyaretçi: 1,013) Fenerli arkadaşlar transferleri için güzel yorumlar görmek istiyorlar.

Biz transfer falan yapamayiz. Anca oyuncu takimini tehdit edecekte birakmazsaniz kendimi sakatlarim diye, ve maliyetide uygunsa transfer yapariz. Yoksa unutalim transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt