Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
para yokmuş degerliymiş geçen sene babel sizin arkanzdan mı girdi de o sözleşmeyi kitledinİiz adama.

kadro yapılanmasını kaç sezondur eksik yapmıyor, geç kalmıyor gibi pişkin şerefsizce ekime kadar zaaman ve derler sana **kime kadar yolun var die.

ali koça ona buna laf atıyo sezon içi kümede kalmaya çalışan ali koç şekil şukulları koltuk meraklısı tayfa

The Malian Ismaila Coulibaly is in the picture at Beerschot. The 19-year-old central midfielder plays for the Norwegian Sarpsborg, where Club Brugge previously found Krépin Diatta. Club also scouted the player, but Beerschot is currently more concrete. His transfer fee is estimated at between 1.5 and 2 million euros. The 1.83 big Coulibaly already scored 4 goals in 13 games this season.
2 sezona 20 milyona satarlar

Hazırlık maçı yok mu yakınlarda

Donk Ömer belhandayi izleyelim

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hll

1598450574643.webp

marcao satılabilir sorun yok ama yönetimin belhanda,babel,feghouliyi satmayı beceremediği için elimizdeki en iyi bölgemiz olan stoper hattını bozmasını sindirmek mümkün değil,koltuğa yapışıp istifa etmiyosan satmayı becer ve gerekirse cebinden ver coulibaly gelsin çingene pazarlığı yapıyoruz kesin..

Gs dergisinde arayıp duruyorlar açmıyorum. Dergi mi kalmış allasen

Kullandım bunu Onur kardeşim. Tekrar ediyor. Bunun verdiği acı da başka.
Hocam bende tip1 diyabetim bendede çok çıkar sana en acısız zahmetsiz ve ucuZ yolu söylüyorum. Bildiğimiz aspirin var alıyorsun güzelce eziyorsun un gibi yaranın olduğu yeri kurut güzelce üzerine biraz yayarak dök ıslatma 3 4 dakika sonra oraya yapışan aspirini çıkarmadan ağzını yıka ne acı ne bişi kalır 3 4 gün üst üste yap hem acı çekmesin hemde zahmetsiz iyileşir.

5 dk trtspor izledim hayattan sogudum fener sampiyon olmus kesin bosuna para harcamayalim seneye decoder de almayin macada gitmeyin gerek yok

trtspora bak donk ömer taylan orta sahası güzelleniyo erman gönüşşen senin basiretsizliginle para kazandıgın medyayı da seni de s
Ermanda fenerli bir tip var. Feneri koruyordu gecen hafta. Bir haltta bilmiyor. Nerde bilgisiz bir herif var bize veriyorlar hepsini

pandemi den sonraki ilk iki maçı kaybedip lige havlu attık daha o zamandan başlamaları lazımdı yeni sezon yapılanmasına , ,Allah için bir sene bari erken yapsalar su transfer işini hep son iki hafta , bu yönetim kadar rahat pişkin bı yönetim görmedim nasılsa Fatih terim var deyip her yıl bı iki mevki bomboş hiç umurlarinda bile değil , gelen adam idmana cikacakta uyum sağlayacakta ohhoooo gitti bi sene daha boşa

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt