Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaprak kımıldamıyo bari ilgilenmediğimiz bi isim versinler medyaya da azcîk konuşalım

Hic mi aksiyon olmaz yav. Bu sene ffp son zarar ederiz diyemi bukadar bekliyorlar. Bu sezon sampiyonlar ligi geliri yok. Nekadar zarar etme hakkimiz vardi acep

Bu sezon boşa geçecek anlaşıldı, bari birşey olsada olağanüstü genel seçime gidilip bu işe yaramaz başkan ve yönetim biran önce gitse.

DjEqlnLXsAERu40.jpg

Bu tarz bir Orta Saha Tandemi güzel olur.

#YB
Top kapan ve oyun kuran 6 No

#Sİ
Pası, şutu ve oyun görüşü iyi bir modern 10

#JMS
Zenci, mücadeleci ve çok koşan bir B2B 8
Ef2ps53WAAEiORE.webp

Coulibaly için denilen bonservis ücretlerine inanmıyorum. nedense biz ilgilenmeye başlayınca birden 1.5 2m civarına çıktı ve başka takımlar devreye girdi...

Coulibaly için denilen bonservis ücretlerine inanmıyorum. nedense biz ilgilenmeye başlayınca birden 1.5 2m civarına çıktı ve başka takımlar devreye girdi...

rezil oğlu rezil yönetim işi ağırdan alınca çakal menajeri haber uçurmuştur normal o yüzden. sen salak olursan millet yolmaya başlar

Ya birkere de transfer döneminde su taraftari sasirtin g.t edin, her yil ayni terane, insan hic mi akillanmaz? Hic mi gecen dönemlerden ders almaz? Bukadar mi zor transfer dönemi baslamadan haril haril oyuncu aramak? Ne ise yarar bu scout ekibi? Nedir bu son gün sevdasi?

Kim birakir sana son günlerde iyi oyuncusunu? Ama taraftardan destek istemeyi bilirsiniz, yok alis veris yapin yok mobil uygulamaya üye olun ama transfere gelince tik yok. Insallah secimde aday olurlarda rezil bir oy sayi ile defolup giderler.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bonservisi filan kimse bahane etmesin bence.
Madem bonservis veremiyorsun;

Aleix Garcia - San Jose
Götze

Kurzaev - Imbula
Kasami

Lusamba - Escalante
Stöger

Bu liste daha böyle gider.
Serbest oyunculardan bile şampiyon olacak bir orta saha kurabilecekken biz hala kampın bitmesini bekliyoruz. Şu adamlara sağlam bir kamp uygulasak hepsi para kazandırıp gidebilecek futbolcular.

Büyük takımlardan bedava kiralanabilecekler listesine girmiyorum bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt