Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Küfür etcektim sen oldugunu görünce sildimYeni Tff baskani Rıdvan HO.
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küfür etcektim sen oldugunu görünce sildimYeni Tff baskani Rıdvan HO.
2012 reloaded41.hafta ne lan. şaka gibi hala inanamıyorum
Sene sonu bu yönetim gidecek. Kalma ihtimalleri kalmadı.Bu sene ffp nin son senesi bence bizimkilerin bu sene sampiyonluk hedefi yok bu seneyi atlatalim mantigindalar o yuzden birsey beklemeyin adam almak icinde adam almasinlar satabileceklerini satsinlar seneye full adam alirlar
TFF: "Süper Lig'de 14, 17, 20, 23, 28, 33, 36, 38 ve 41. hafta maçları hafta içi oynanacak."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ÖMERe güveniyorum geçen sezon en iyi orta saha oyuncumuz idi... Ewt...
41.hafta ne lan. şaka gibi hala inanamıyorum
Prens selman bjk yi almak istiyormuş
Topu ölü bölgeye sürüp atagi p** etmese iyi faydalaniriz yine bu sene
çok enteresan bi sezon olacak.34 haftayı zar zor tamamlayan bi lig daha kısa bi zaman diliminde daha az bi yaz tatiliyle 41 hafta maç yapacak.25 ocak’ta ilk yarı bitiyor 29 ocak’ta 2. yarı başlıyormuş.. EPL gibi fıtbola doyacağız.. hatta boğulacağız
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Prens selman bjk yi almak istiyormuş
çok enteresan bi sezon olacak.34 haftayı zar zor tamamlayan bi lig daha kısa bi zaman diliminde daha az bi yaz tatiliyle 41 hafta maç yapacak.
İlaç geçiriyor ama tekrarlıyor bi kaç zaman sonra.Ev sirkesiyle falan gargara yaptın mı reis. Bir de birşey vardı unuttum kocakarı ilacı kategorisine giren onu yapınca hemen geçiyor diye öğrenirsem derim
Karagümrük kadrosu gibiAli Naci lige başlayacak kadroyu açıklamış hadi hayırlı olsun
Fatih
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
Donk.. Ömer
Kılınç.. Feghouli.. Arda
Falcao