Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut kadrolar içinde okadar çok maçı bizim ve 8jknin kaldırma ihtimali 0
Kadrokari iş yaparmi bilinmez ama sikecilerin kadro derinliği oldu şu an bu konuda biz çok çok eksiğiz
Hocanın çıkıp seçim restini çekmesini bekliyorum

Screenshot_20200826-192440_Twitter.jpg
oy gülüşünü yiyem, sana kurban olam😘😘😘😘 o fotograf karesine girmeyen gobusunu yiyem hocam😍😍😍

Biz 3 senede öyle yada böyle mutlu olduk bu sene mutsuz olacağımız sene sanırım sonra yeni yönetimle yine çıkışa geçeriz.

Bu yönetim rakiplerin bitik Galatasarayin ise os takviyesi ile rahat şampiyon olabileceğinin farkında değil sanirim. Orta shaaya gereken takviyeler yapilmadan lig e baslamak buyuk kumar olur.

Elin yeni yetme hocasi Erol'un önüne istemediği kadar oyuncu dizdiler. Daha da en az 4 5 tane alirlar. Art niyetli düşünmek istemiyorum ama resmen hocayi istifaya sürüklüyolar. Adam geçen sene kac defa laf cakti satmayi da bilmek lazim diye ama tık yok. Anca rakibe giden adamlara laf caksinlar. Daha elin yeni yetme aylik 4 bin euro maas alan adami alamiyorsun.

Transfer Nöbeti

@TransferNobeti

·
3d

SON DAKİKA-Fulham, Lemina'nın transferi için Southampton'la anlaştı. (France Football)

Sanırım Seri- Babel olayı oluyor. Keşke burada şöyle yapsak Onlar bize Seri'yi bedelsiz kiralasa bizde onlara Babel'i 2 seneliğine 5 milyonda kiralasak ama Babel'in 2.5 luk maaşını 2 sene biz ödesek böylelikle onlar Babel'in maaşında vergiden kurtulmuş olurlar bizde Ffp'ye + 5 yazıp diğer trasnferler için kaynak yaratmış oluruz.

Afedersiniz ama sokayım yangınına. Bırakın kendi rezilliklerinde boğulsunlar, taraftar tek forveti olmayan takıma forvet istedi diye sözde mecbur kalıp baskıdan 13 milyon Diagne'ye vermişler sanki taraftar dedi o güne ve o saate bırakın ve tüm parayı ne olduğu belli olmayan birine verin şimdi yapacakları aptal hamleye de bahane oluşturmaya gerek yok.
Adamların derdi yok ya zaten gittikten sonra bir bağları kalmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt