- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
bu ne ya mu adasından gelmiş bilgi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ne ya mu adasından gelmiş bilgi
Ebenden gelmiş git teyit ettir.bu ne ya mu adasından gelmiş bilgi
Neden uçuk bi iddia olsunki hakem hataları vs öylesine yapılan şeylermi
.bu transfer aşığı taraftarla bi yol yürünmez
KesinlikleBaşarı gelir gelmez orası ayrı ama Ali koçun şikecilere yaptığı kıyağı baba oğluna yapmaz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yine Herning'e dondu demin serefsiz, bundan boyle yuzune bile bakmam burdaki herkes ayni fikirde. Gelmezse iyi eder.@Rahmi Y. Aslan midyaatta demişti bilemiyorm
ebem yok boy boy çocugum varEbenden gelmiş git teyit ettir.
Ne diyorsun oğlumYine Herning'e dondu demin serefsiz, bundan boyle yuzune bile bakmam burdaki herkes ayni fikirde. Gelmezse iyi eder.
Herif 11 milyon istiyormus senelik FCM 9.7 vermis ay gotume bakarmisin?
Fb nin çok transfer yapmasına bağlıyorum taraftardaki bu yangını zamanında aziz yıldırımda böyleydi onun transferlerine ayak uyduralım derken ebesini gördü kulüpbu transfer aşığı taraftarla bi yol yürünmez
İnandım diye bir beyanatım olmadı.ebem yok boy boy çocugum var
sen inandın mı bu bilgiye ki bu bilginin dogrulugunda yönetimin buna okeylenip trasnferi durdurmasına inandn m olabilir mi kabullnemem
Bu lafı yeri geldimi kullanmak lazım guzelmiş tşk ettimebem yok boy boy çocugum var
Ne diyorsun oğlum
Bu cocuk turkce bilmiyor ne işi var burada
ub.mesaji
Defol git şu konudan ya bir de seninle mi uğraşıcaz.Ay illah zorlayacaksiniz ya yemin ederim.
Pione Sisto ilk once FC Midtjylland ile gorusuyordu. 11 milyon kron istiyormus senelik, ama FC Midtjylland 9.7 milyon kron teklif etti. Begenmeyip FC Copenhagen ile gorusmeye basladi. Onlarlada anlasamadilar.
Simdide Herning (FC MIdtjylland)'e geri dondu yine konusmalara baslamislar. Ama FC Copenhagen ile gorustugu icin suan butun FC Midtjylland taraftari gelmesini istemiyor Sisto. Bundan boyle kimse SIstonun yuzune bakmaz.
o zaman bana neden ters gidiyorsun renktaş benim de burda nufusum var yanlış olmasınİnandım diye bir beyanatım olmadı.
Inandimda diyebilirsin gerçekten çok uçuk bi fikirmi yaşadığımız yerde sonuçta bütün kulüplerin yönetimleri birilerine bağlı kişiler.İnandım diye bir beyanatım olmadı.
boş adam degilsin her gün fifa başında degilsin işin gücün var helal olsun adam degilsinAy illah zorlayacaksiniz ya yemin ederim.
Pione Sisto ilk once FC Midtjylland ile gorusuyordu. 11 milyon kron istiyormus senelik, ama FC Midtjylland 9.7 milyon kron teklif etti. Begenmeyip FC Copenhagen ile gorusmeye basladi. Onlarlada anlasamadilar.
Simdide Herning (FC MIdtjylland)'e geri dondu yine konusmalara baslamislar. Ama FC Copenhagen ile gorustugu icin suan butun FC Midtjylland taraftari gelmesini istemiyor Sisto. Bundan boyle kimse SIstonun yuzune bakmaz.
HMMMM anlamadımAy illah zorlayacaksiniz ya yemin ederim.