- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
çekindi biraz sanırımInandimda diyebilirsin gerçekten çok uçuk bi fikirmi yaşadığımız yerde sonuçta bütün kulüplerin yönetimleri birilerine bağlı kişiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çekindi biraz sanırımInandimda diyebilirsin gerçekten çok uçuk bi fikirmi yaşadığımız yerde sonuçta bütün kulüplerin yönetimleri birilerine bağlı kişiler.
Kafa açma kaybol.o zaman bana neden ters gidiyorsun renktaş benim de burda nufusum var yanlış olmasın
Beni mentionlamasin su Yunus denen dangalak o hal alla alla yaDefol git şu konudan ya bir de seninle mi uğraşıcaz.
Fenere niye versinlerki Ts varkenInandimda diyebilirsin gerçekten çok uçuk bi fikirmi yaşadığımız yerde sonuçta bütün kulüplerin yönetimleri birilerine bağlı kişiler.
yakışmıyor burası özgür forum ...Kafa açma kaybol.
Ay illah zorlayacaksiniz ya yemin ederim.
Pione Sisto ilk once FC Midtjylland ile gorusuyordu. 11 milyon kron istiyormus senelik, ama FC Midtjylland 9.7 milyon kron teklif etti. Begenmeyip FC Copenhagen ile gorusmeye basladi. Onlarlada anlasamadilar.
Simdide Herning (FC MIdtjylland)'e geri dondu yine konusmalara baslamislar. Ama FC Copenhagen ile gorustugu icin suan butun FC Midtjylland taraftari gelmesini istemiyor Sisto. Bundan boyle kimse SIstonun yuzune bakmaz.
raporlandın sanırım myc yiceksinBeni mentionlamasin su Yunus denen dangalak o hal alla alla ya
Ben çekinmiyorum bu fikir dogrumudur bilmemde sence olmayacak biseymi sözlükte yazan?çekindi biraz sanırım
Bende seni raporladim irkcilikdan vazgec artikraporlandın sanırım myc yiceksin
sen y peşinde boş boş koşarken sana destek olan ben deigl miyidm şimdi benden daha iyi mi oldugunu düşünüyorsunBidaha size insider paylasmam burayada yaziyorum.
Umarim sonuna kadar twitterda bos duyum pesinde kosarsiniz.
evetBen çekinmiyorum bu fikir dogrumudur bilmemde sence olmayacak biseymi sözlükte yazan?
Dogru diyosun ama raporladim enjoy bansen y peşinde boş boş koşarken sana destek olan ben deigl miyidm şimdi benden daha iyi mi oldugunu düşünüyorsun
transfer yapmak isteseler yaparlardimendy ve lusamba boştayken alacaktık kafamızı taşlara vururuz şimdi gitsin debelensin dursunlar
Bidaha size insider paylasmam burayada yaziyorum.
Umarim sonuna kadar twitterda bos duyum pesinde kosarsiniz.