- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.276
- 3.138
Yok yav Ludogerets maci var gerginimUnsala mı kızdın reis ne oldu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav Ludogerets maci var gerginimUnsala mı kızdın reis ne oldu ?
ts siyaset ilişkisi çok konuşuluyor onu unutturmalari lazım biraz ,basaksehirinde zira öyle çok konuşuluyordu o dönem biraz geç şampiyon oldular . Ben geçen sene fb ye söz verildiğini düşünüyodum hatta zorlu görüşmesini hatırlasana zorluya kadar fb nin maçları lehine hakem hataları fb ye ne olduysa zorlu nün açığa çıkmasında oldu . Bu senede zorlu unutuldu fb neden şampiyon olmasınki.Fenere niye versinlerki Ts varken
Cumhurbaşkanı sevmiyor Ali Koç'u aksine o rezil oldukça keyifleniyordur.
Yok artıkGala sevgisinin demir pamir baş olduğunu duydum.O yuzden pek girmiyor foruma.
Reis sevmiyor Koçu bence pek olası değil.ts siyaset ilişkisi çok konuşuluyor onu unutturmalari lazım biraz ,basaksehirinde zira öyle çok konuşuluyordu o dönem biraz geç şampiyon oldular . Ben geçen sene fb ye söz verildiğini düşünüyodum hatta zorlu görüşmesini hatırlasana zorluya kadar fb nin maçları lehine hakem hataları fb ye ne olduysa zorlu nün açığa çıkmasında oldu . Bu senede zorlu unutuldu fb neden şampiyon olmasınki.
Yok artık
ne demek ya hukuk hak saygı var dikkat edilcek burdaOlm ellemeyin adama hemen yaw nöbet zaten museume donmus
Unsala mı kızdın reis ne oldu ?
su testisi su yolunda kırıldıÖzgür ayteni banlatan yeşil nick'li neden yazmıyor hiç
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne demek ya hukuk hak saygı var dikkat edilcek burda
boş saygısız seviyesiz bilgisiz birey umarım ona ders olur