- 11 Haziran 2015
- 39.658
- 28.126
- 2.193
bayadır yoktun o zaman engelleyecektim senide bulamadım kusura bakma
ahahahah denk gelmemişizdir, engelleyebilirsin artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bayadır yoktun o zaman engelleyecektim senide bulamadım kusura bakma
D Ö T üçlüsü yani B A M üçlüsüyle vs yaparız her gün forumda hangisi daha hızlı kanser eder diyeZeka yoksunu bir yönetim bizi Donk-Ömer-Taylan üçlüsüne mahkum eder anca. Rezilsiniz, çapsızsınız. Derhal istifa edin!
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sen ali kemal denizci.biri daha vardı yorumlarınızı okuduğumda hayattan soğuyorum ondan valla kişisel değil renktaşahahahah denk gelmemişizdir, engelleyebilirsin artık![]()
Bir takım toplam 40 maç oynayacak 2 hafta bay geçecek toplam 42 hafta18 takımlı lig 17 × 2 den 34 haftada bitiyor normalde 21 takımlı lig 20×2 den 40 hafta olması gerek o son 2 hafta şike haftaları bence
sen ali kemal denizci.biri daha vardı yorumlarınızı okuduğumda hayattan soğuyorum ondan valla kişisel değil renktaş
18 takımlı lig 17 × 2 den 34 haftada bitiyor normalde 21 takımlı lig 20×2 den 40 hafta olması gerek o son 2 hafta şike haftaları bence
tamam hocam anladım sağolYukarıda yazdım ama Bilale anlatır gibi bu sefer
21 takım olunca 10 maç oluyor haftalik 10*2=20 geriye 1 takım kaldı o da mecbur bay geçecek..her hafta 1 takım bay geçmek zorunda kaldığı için ilk devre 20 değil 21 hafta sürecek.. ikinci yarı da aynı olay olunca 42 ediyor
ciddi ciddi oturup 90 dk izliyon mu bu maçlarıalkmaar plzen maçı varmış yav
çiçek gibi maçı kaçırmısız moralim bozuldu
akın sayman: yine anlamadım ama neyse uzatmayalımtamam hocam anladım sağol
böyle takımların izlerim, mesela celtic maçına bakacam yarım saat sonra ama rakip tırt oldugu için arkaplanda kalacak ben nette takılacamciddi ciddi oturup 90 dk izliyon mu bu maçları
Kimse birşeye meraklı değil öylesine yazdım da sen niye bu kadar sinir yaptin onu anlamadım.Ya ne meraklısınız milleti patlatmaya başkan bile patladı Lemina konusunda bi dediği bi dediğini tutmadı adamın
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim şu an yaptığımız aptallık. Para yoksa al işte zaten takımda orta saha yok ne olabilir en fazla. Bu riske değer.Lusamba BJK'ye gidebilirmiş Gurrpegi'ye göre.
Bence kendi sağlığı on planda olmali.Başkan kendi sağlığını düşünmüyor belli ama Galatasarayida düşünmüyor demekki başka açıklaması olamaz
Valla beğeneni de çok var ama ne bileyim bana göre değil çok para55 miii
çelsiye kitleyen kitleyene allah bereket versin