Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasan

Türkiye Bayrağı

@hsnyldrm1979

·
11d

Benfica ve Zivkovic karşılıklı olarak sözleşmenin feshedilmesi konusunda anlaşmışlar.
Tweeti Alıntıla

67XnJLgM_normal.jpeg

PortugueseSoccer.com

Futbol topu

@PsoccerCOM
· 15d
#Benfica and Zivkovic mutually agree to rescind contract. He scored 4 goals in 88 matches in four seasons. twitter.com/SLBenfica/stat…

Kanat olarak alınabilecek bir risk bence uygun maliete.

Zivkovici bedavaya alsinlar ve Babele kendi bir takim bul ve imza paranin yarisini ger ver desinler. 2,43 milyona 3 oyuncu kiralariz ondan sonra.

Dursun falan olsa neysede cengo baskan oyle biseyi dinlemez bile yahu. Ozellikle dursunun son senesinde şike yapip oyle gitmesinden korkuyordum cengo baskana oyle bi telkin gelse karsi koyamayacagi bi zorlama olsa direkt istifa eder zaten.

Apodan herşeyi beklerim ben ya. Hele emir geldiği yer iktidar çevresinden biriyse galatasaray falan aklına gelmez

Fikstür müthiş zor dedigimiz bütün deplasmanlar ilk yarida oynuyoruz.. tek sikinti Fenerle 3. Hafta oynamamiz takim hazir olmayacak o zamana kadar..

Apodan herşeyi beklerim ben ya. Hele emir geldiği yer iktidar çevresinden biriyse galatasaray falan aklına gelmez
Yok be reis baskanin hocanin oldugu yerde apo anca kasa gorevi gorur kaldi ki ffp cezamiz varken o gorevi de simdilik islevini kaybetmis vaziyette

Şu ortasaha ile sezona başlamak ve 3.haftada en önemli derbiyi oynamak resmen sezonun erkenden bitmesi demek..

Birileri şu takımın ALTINCI olduğunu yöneticilere ve hocaya söylesin..

Bu kadar aptallık olamaz

Milli ara yok mu 3.hafta ekime kayabilir

Edit:yokmuş tarih belli 27 Eylül haftasi.Seyircusiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt