Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eylül'de 3 lig 3 eleme maçı 6 maç oyanaycagiz elemeler deplasman olursa çok zorlu geçecek.Acilen transferlerin tamamlanması lazim

İlk yarı Başak, Trabzon, Beşiktaş, Erzurum, Sivas, Rize deplasmanı olması çok çok iyi oldu zorlu fikstürle başlamak daha iyidir
İlk yarı bu maçlar içeride olsa da kazanamayacaktık zaten, Galatasaray'ın bu maçları kazanması için ligin son 3-4 haftası olması gerekiyor

Bu transfer doneminde transfer ekibinin ne kdr is bilmez, sacma adamlardan olustuguna iyice kanaat getirdik sanirim.

Bu ekibin degismesi lzm. Is bilen adamlarin gelmesi gerek.

Herhangi bir gelişme yok. Hiç şaşırmadım, samimi söylüyorum.

Bu saatten sonra gelecek orta saha oyuncusundan hayır gelmez. Çok fazla geçikti. Terim’in de aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Adam üstüne basa basa söyledi: sezon başı çalışmalarına ‘tam’ kadro girmek istediğini.

Hadi sağ bek bulmamış olabilirsin, sol bekte konusunda sabırlı davranırsın da, be beceriksizler.. takım da orta saha oyuncusu yok. Takımın kalbi, takımın yönetmeni yok.

Ve bu takımın çalışmaları 12 Ağustos’ta başladı. Taktik antrenmanlarına da çoktan başladı hoca.

Almasınlar artık ben istemiyorum şahsen.

Bu fikstür sonrası panik transferleri başlar bugün hazır fikstür çekilirken Aytaç kara fiyatını da sormuşlardır Kasımpaşa 1 ister bizimkiler 2 verir alır gelir

Emre Eren: "Galatasaray'ın görüştüğü iki önemli oyuncu var. Lig başlamadan orta sahaya önemli isimler gelecek. Lig başlamadan yapacaklar, yapmalılar da. Taraftar da artık sabırsız çünkü."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt