Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaç takım düşüp kaç takım alt ligden yükselecek konuşuldu mu bunlar?

eğer alt ligden 3 takım gelecekse 6 takım ligden bu sene düşecek doğru mu? ama hiç bi yerde haberini görmedim 4 takım düşürüp sanki seneye 20 takımla oynanacak gibi
Sen Türkiye de işlerin hiç zamanında yapıldığına şahit oldun mu? Amaaan sonra lig bitince bakarız demişlerdir kesin.

sent via GSC

İlk yarı max 4-5 puan geride olmamız lazım liderden. Aksi halde gg oluruz yine.

Şampiyonluk için fikstür 2.yarı çok ideal.

Terim, Mert Hakana kos kocaman Galatasarayda ilk 11 planliyormus

Fikra bu kadar l00l

Albayrak (kaynak a spor):

"Taraftarımız haklı ama 50 gün süre var."

"Ekonomik krizde 1 kuruşu sokağa atacak durumumuz yok. Ciddi ve titiz çalışıyoruz."

"Galatasaray transfer yapacaktır. Herkesin içi rahat olsun."
Ulan sokmusum 50 gününe 15 gün sonra lig başlıyo ne anlatiyon sen at kafası bunlar insani çileden cikarir ya taraftar iyi dayandı bu zamana kadar

Yazıklar olsun transfer yok, doğru düzgün tepki yok sadece gaz var transfer bitmezmiş bitmiyor zaten. Seyircisiz oynanacak fb maçı için verilen cılız tepkinin sebebi taraftardan yönetimin kendisinin korkması mı?
Korkmayın titreyin..
Ben İstifa diyorum...

yok yok efendice yazalım diyorum olmuyor
bakın sıfatları meclisten dışarı ama bu full yeteneksiz kısıtlı zeka albayrak ve koltuk sevdalısı cengiz başkanla bu iş olmuyor olmaz.
2 aydır belli takımın 1.derece önemli ihtiyacı mevkiler yok daha çıkmış belhandaymış bik bik ötüyor
fatih altaylı az bile demiş
becereksiz yeteneksiz yönetim bu.
daha kötüsü bunlar gurabe bir taraftar grubunu arkasına almış eleştiri yok ortak akıl yok afedersiniz çük gibi yönetiyorsunuz kulübü.
sizin yapacağınız işin taa

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Antep
UEFA elemesi
Başak
UEFA elemesi
Fb
Play-Off

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt