Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MHY kim oluyor da ilk 11 oyuncusu oluyor, transferi olmayınca planlar alt üst oluyor. Hadi yabancı sınırı olsa neyse de şu durumda MHY'den 10 kat kaliteli bir oyuncu bulamıyorlarsa yönetim, teknik heyet, scout ekibi eşyalarını hemen toplasın terk etsin kulübü.

Bu 50 gün nereden çıktı ya lig başlıyor kim sana topçusunu verir aq ligler başlasın süre azalsın siz bile kurtulmak istediğiniz belhanda babel için yokuş yaparsınız aman gitmesin diye.

——————Fatih

Omar-Luyindama-Marcao-Sarrachi

——————-Donk

———-Feghouli——-Belhanda

Emre———————————Arda

——————-Falcao

Lige böyle baslariz buyuk ihtimal

Bunlarin is bilmez oldugu 4 milyonu emre akbabaya gomup gomisi alel acele satip erenle lige basladiklarinda tescillenmisti

O sene forvet yoktu gecen sene stoper yoktu bu senedr orta saha yok mazeret klubun parasi degerli lan is bilmezler bekleyince bedavami alacaksiniz menajer kucagina oturup kasetten seyredip alacaksiniz bari erken alinda bir ise yarasin

@duyumcuabiniz

Yönetim çok yanıltdı beni bu sene ama önümüzdeki hafta orta saha için iki isim kesin olarak gelecek diyor kulübe çok yakın hatta zaman zaman transfer görüşmelerinde olan bi arkadaşım

Acaba aponun bundan haberi varmi? Biktim su önumuzdeki hafta lafindan artik

Stoperde idare ederek zor oynayan Donk'u 6 numara oynatmak intihar olur. Galatasarayda son yıllarda izlediğim en kötü 6 numara olabilir defanstan top çıkarırken pozisyon almasını bilmiyor al gülüm ver gülüm tarzı hayalet gibi. Önde baskı zaten yapamaz. Defansın önünde gömülü oynuyor en fazla hava topu kazanıyor

Son 10 yılda okadar şampiyonluğa ve şampiyonlar ligi gelirine rağmen Her yaz transferi döneminde aynı senaryoyu izliyoruz doğru kadro planlaması Ve erken bitirilen bir transfer dönemi görmedim Bunun en büyük sebebi kulübün profosyoneller tarafından idare edilmeyişi hadi bunu geçtim zor zamanlarda kasa kolaylığı sağlayacak godomanlardan oluşan bir yönetimimizin olmayışıda büyük handikap fenerin son 20 yılda okadar rezil rüsva dönemler geçirmesine rağmen hala ayakta kalabilmesi ve hala elimizden her transfer döneminde oyuncu alabilmesinin tek nedeni paralı başkanlarının el altından verdikleri trilyonlardır yoksa ne mert hakan nede bir başkası Bizim yerimize onları tercih ederdi ben her zaman Bizim gibi köklü kulüplerin güçlü sermayeler tarafından profosyonel ekiplerce yönetilmesi taraftarıyım çünkü futbola yatırım yapan hiçbir girişimci zarar etmek istemez onun için altyapısını sağlam kurarak kar amacı güder monaco buna eniyi örnektir. Yoksa biz hala lig başlar bizde transfer bitmez diyen yöneticilerin insafına kalırız Yarım yamalak kadrolarla yarışa başlarız, 1 sene santforsuz oynarız, altyapıdan çıkan gözbebeği oyuncumuzu satıp son gün bütün parayı kasımpaşanın sorunlu oyuncusuna basarız

Şu ana kadar orta saha oyuncusu alamadıklarından dolayı olabilir mi acaba ? Malum 15 gün sonra lig başlıyor, sezona 35'lik Donk ve orjini sol bek olan Ömer Bayram ile başlıyoruz.

Peki Seri, Onyekuru, Nzonzi, Lemina yı alan yine bu yönetim değil miydi ? Bunların hangisini transfer olmadan 1 hafta evvel duydun ?

Son gün adamlar işi bu dönemde bitirmek istiyorsa bu kadar acayip bir dönemde az harcamak için ve doğru adamı almak için onlara ne diyebilirsin ?

Ben mensah, mhy gibi alelade adam alsalar dalardım yönetime. euro nun 9 tl ye dayandığı ve tüm gelirlerin traşlandığı dönemde dikkatli olmak zorundalar. O yüzden ince eleyip sık dokumaları kadar normal bişey olamaz.

Abuk sabuk kadroyla UEFA dan elenip bi de evinde Fener e yenilirsen transfer yapmana gerek bile kalmaz . O zaman biraz gururun varsa istifa edersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt