- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
bournemouth ve watford küme düstü, iste sunlardan bir orta saha kiralayin. onu bile beceremezler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aha herif yazdı golüferencvaroşta tokmak chol diye ilginç isimli norveçli bi zenci var, hızlı ama fena bencil tekniği de takımdakilerden iyi olunca her topu alıyo oynuyoligimize düşer kasımpaşa falan alır bu herifi sol açık
Driblingi varmış hızı varmış hızlanması özel yeteneğiymiş uzaktan şutları çok etkiliymiş kafa toplarında iyiymiş çok iyi bitiriciymiş ne olum bu sen kimş anlatıyon
Lerma'yi istedik ya herifler satin alma opsiyonuna 25 milyon euro cektiler.bournemouth ve watford küme düstü, iste sunlardan bir orta saha kiralayin. onu bile beceremezler
Adam tokmakladı celticiaha herif yazdı golü![]()
Hayret lemosu beğenmedi domaç allah allah duvara çöp sokalım
Haber bile yapılmasına fırsat vermeden çıkıp alıp geçeceksin.sokuk sarpsborgdan 100 bin euroluk orta sahayi bile alamadilar
Yok aga fb aldı ne eksiği adam cr7 seviyesindeHayır adamın herkes bu sezon gol atamamasına takılmışta adam en son maçını Mart’ta oynamış sözleşmesi bittiği için 5 aydır antrenman bile yapmamıştır valencia. Bu eksikliklerin birini televizyonda görmedim
Ali Naci; Mert Hakan orta saha için düşünülen isimdi, ancak Fenerbahçe’ye kaptırılınca planlar Alt üst oldu dedi..
E yuh artik. Bukadar plansiz olunmaz bee
30 milyon euroya aldiklari adami 3 kurusa satacak degiller yaLerma'yi istedik ya herifler satin alma opsiyonuna 25 milyon euro cektiler.
Apo: Verdum parayu usagum. Sar ordan bana 6 numarabournemouth ve watford küme düstü, iste sunlardan bir orta saha kiralayin. onu bile beceremezler
Ben kanaat önderiyim bay akgermanali naci bu yönetimin herhangi bir transferini, planını bildiği oldu mu hiç ?
peki şimdi bildiğine nereden kanaat getirdin ?
Iste futboldan anlayan adamaha herif yazdı golü![]()

bu fbnın aldığı valenciya iyi mi üstad.30 milyon euroya aldiklari adami 3 kurusa satacak degiller ya
bir sezon oynasin bournemouth premier lige cikinca yeniden kullanirlar ayni seri gibi