Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berat psikolojik üstünlük de sağlar bu arada çok ciddiyim.Selçuktan sonra çok harika bir türk orta saha oyuncumuz olur.İrfan patlaması yapar hatta daha da fazlası olabilir , çok iyi olur.İyi oyuncu.Bizde skora katkısını da yükselteceğini düşünüyorum ben fatih hocayla.Hoca ondan iyi bir 8 numara çıkarır bence.Hep söylüyorum ozandan da mert hakandan da iyi topçu.Biz alamazsak avrupa yapacak gibi

"Transfer çalışmalarına hız verdi"

İsmailabiyavhehe.gif
MediumBowedCanine-max-1mb.gif

Demek Anadoludan cikan (one season wonder) Mert Hakani Kos koca Galatasarayda ilk 11 baslatacakmis Terim ha?

@Ahmed Arif Kesen

:asd::asd::asd::asd::asd:
Ft vizyonu bunu gerektirir.

Bütün sezon ağladı ağladı transfer ve bize zaman verin diye
1 sene boyunca izlediği ve istediği ; Sivas'ın çöpleri olmuş ve bütün planlarını onların üzerine yaparak onlara bel bağlamış.

Arkadaş güya FIFA-uefa elit hocası diye geçiniyor ama bir tane bile Avrupa bağlantısı yok.
Avrupa'da takip ettiği oyuncu ve lig yok

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

1 sene boyunca izlediği ve istediği ; Sivas'ın çöpleri olmuş ve bütün planlarını onların üzerine yaparak onlara bel bağlamış.

Arkadaş güya FIFA-uefa elit hocası diye geçiniyor ama bir tane bile Avrupa bağlantısı yok.

Pasta kesmeye YETER!

Iyiki fener ve 8jk bize calim atmis yoksa doldururdu copleri yine

Pasta kesmeye YETER!
ne alaka moder jozwiak coulibaly marcao luyindama saracchi vsvs

bunlarla kim ilgilendi veya transfer etti? lig içinden adam istedi türk beleş gayet normal iyi de oyuncu mhy ama diğer yazdıklarınız saçmalık. değil biz diğer takımlar bile bizim aldığımız yabancıları kovalıyor sürekli

ne alaka moder jozwiak coulibaly marcao luyindama saracchi vsvs

bunlarla kim ilgilendi veya transfer etti? lig içinden adam istedi türk beleş gayet normal iyi de oyuncu mhy ama diğer yazdıklarınız saçmalık. değil biz diğer takımlar bile bizim aldığımız yabancıları kovalıyor sürekli
Marcao ve Luyindama'yi kim istedi bilemem ama Anadolu çöplerini hocanin istediğinden eminim .

Diagne'ye 13 m€
Akbaba'ya 4 m€
Mitroğlu + andone maaş 5m€
Falcao'ya yıllık 7 m€

Verdiren de kendisi.

Jimyy,şener vs . saymıyorum bile.

Enayi rakipler olmasaydı eğer Caner, Gökhan,mensah,mhy, töre,hasan gibi bitikler ile doldurdu kadroyu.
Bunu sen benden daha iyi biliyorsun aslında.

Pasta kesmeye YETER!

Bu Limit olayini neden bu kadar hafife aliyoruz anlamiyorum, Fener 12 tane oyuncu aldi mevcut limitlerle birakin oyuncu almayi elindeki oyuncularla bile maximum puan silme cezasi almali, kurallar bunu diyor, Fenerasyon bu oyunculara Lisans veremezzzz, Mustafa Cengiz çik bunu anlat, itiraz et gündem yap, yoksa bu karaktersizler gelecek sene tanimadigi kurallari sana uygulatacak bunu göremeyecek kadar körmüsün??

Bu Limit olayini neden bu kadar hafife aliyoruz anlamiyorum, Fener 12 tane oyuncu aldi mevcut limitlerle birakin oyuncu almayi elindeki oyuncularla bile maximum puan silme cezasi almali, kurallar bunu diyor, Fenerasyon bu oyunculara Lisans veremezzzz, Mustafa Cengiz çik bunu anlat, itiraz et gündem yap, yoksa bu karaktersizler gelecek sene tanimadigi kurallari sana uygulatacak bunu göremeyecek kadar körmüsün??
bankalar birliği ile anlaşma yapmak üzereler

yükselecek limitleri

Transfer sezonu başından beri söylüyorum alin ndiayeyi kiralık beratı alın Jimmy sekidika ozornafor kiralık verip eskisehirden de Mehmet Özcan i alin oraya da verin kiralık gençlerden 4-4-2 ye dön ndiaye yanına da kim iyi oynarsa berat mı m.ozcan mı taylan mı omer mı belhanda mı rekabet olsun belki ndiaye donk oynayacak seri lemina bunlar Türkiye için yumuşak tutarsa berat Mehmet Özcan Taylan üçünden biri çok karli oluruz
Bu arkadaşı hemen burdan alın voleybola filan yönlendirin.

Ndiaye dediğin adam hangi takıma faydalı olmuşta şimdi bize gelmiş faydalı olacak?

Adamı son derbi maçlarda kestikte şampiyon olduk

Hamsiler süper gidiyordu buna ve Hüseyin'e güvendi şampiyonluktan oldu.
3 metre yanındaki adama pas atamayan ortasaha oyuncusu mu olur?

Berat merat bizde ilk 11 oynayacak seviyede değil.
Gelip pişmesi lazım.

Pasta kesmeye YETER!

Marcao ve Luyindama'yi kim istedi bilemem ama Anadolu çöplerini hocanin istediğinden eminim .

Diagne'ye 13 m€
Akbaba'ya 4 m€
Mitroğlu + andone maaş 5m€
Falcao'ya yıllık 7 m€

Verdiren de kendisi.

Jimyy,şener vs . saymıyorum bile.

Enayi rakipler olmasaydı eğer Caner, Gökhan,mensah,mhy, töre,hasan gibi bitikler ile doldurdu kadroyu.
Bunu sen benden daha iyi biliyorsun aslında.

Pasta kesmeye YETER!
diagne sürecini konuşmaya gerek yok sanki transfer döneminin ilk günü gidip 13 basıp almışız gibi konuşmak saçmalık o yüzden onu geç

akbaba gayet normal 10 gol 10 asistle geldi herif kaça alacaktın?

beleş mhy'yi istemeyen tr şartlarında kendini kandırır şu an olsa yine isterim.

ayak yapmayı bırak 1 tane bile avrupa bağlantısı yok dedin bi ton transfer ilgilenilen adam saydım sana kıvırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt