- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Şikeciler Valencia'yı ne ara aldı yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neci bu arkadaş. Forvet yazıyor 29 maçta 2 golü var.Şikeciler Valencia'yı ne ara aldı yav
sahte forvetNeci bu arkadaş. Forvet yazıyor 29 maçta 2 golü var.
3 tane transfer yapacaklar ellerine yüzlerine bulaştırdı embesil herifler.Ulan sizden fener gibi 10 transfer isteyen yok.2 tane orta saha 1 tane pır pır kanat başka bişeye ihtiyacımız yok.Lige ömer, donk orta sahası ile gireceğiz işe bak.
Neci bu arkadaş. Forvet yazıyor 29 maçta 2 golü var.
Bir de belhanda denen vatandasi yollarsak 10 numara.
Bence orta saha alacaklar hatta gecen seneden az isimli ama cok daha ise yarayan adam alacaklar. Surec uzuyor ama dikkat ediyorlar cidden. Az sabır.
Gecen seneden daha etkili orta sahamiz olacak, bakin gorun. Seri ve Leminanin isimleri buyuktu ama ben acikcasi fazla katki aldigimizi dusunmuyorum. Seri vitaminsuzin, bal yapmayan arınin tekiydi, lemina da tum kritik maclarda sakatti. Gol asist vs uretimleri yoktan bir fazlaydi sadece!!
Ben asil kanat konusunda endiseliyim. Kimse soylemiyor ama emre kilic a da GS kanadi emanet edilir mi cok emin olamiyorum. Oraya Onyeyi de kiralayamayacagimiza gore iyi biri şart!
Bjk yi gorduk, 2 hizli kanat adami ile fişini cekti 100 paralik paok!! Hizli kanat şart. Babelle, ardayla, feghouli ile olmaz o isler.
Canlar karar verin, bu adam 10 numarami 8 numarami?Galatasaray yönetimini dibine kadar kınıyorum. Dünyanin en iyi 10 numarası elimizdeyken ve bu oyuncunun sözleşmesine 1 yıl kalmışken ne diye hala yeni sözleşme yapmazlar AKLIM ALMIYOR!
Evet transfer sampiyonu olacak gibi görunuyorBu sezondan da hiç umudum yok benim yaptığı transferlere bakılırsa Fenerbahçe şampiyon olacak gibi büyük ihtimal
Abi alacaklardır elbet ama zaman kalmadı.Bu adamlar ne zaman gelecek takıma katılıp uyum gösterecek.2.hafta başak sonra fener maçı var.Zaten dediğim gibi çok transfer isteyen yok az ama öz yapsan tamam.Kadromuz kalite anlamında ligin en iyisi zaten.
Emre kılınç bence çok iyi oynayacak.Dengeli 1 oyuncu olduğunu düşünüyorum.Falcao ya güzel asistler yapacaktır sol kanattan.7-8 golde atacaktır bence.Arda no 10 oynar zaten kanatta oynamaz.Bi tane bruma tarzı adam şart.Hız çok önemli günümüz futbolunda.
Bu sezondan da hiç umudum yok benim yaptığı transferlere bakılırsa Fenerbahçe şampiyon olacak gibi büyük ihtimal