Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep aynı sirkülasyon. Şimdi puan kayıplarından sonra hoca çıkıp, geç geldi, kamp görmedi formsuz, yönetim şöyle böyle gerçekten futbol takip edilecek iş değil açıkçası ahmaklığa yakın bir saplantı rasyonel bakıldığında.

Uzun zamandır GSC'de okuduğum en iyi mesaj sanırım.

Peki Seri, Onyekuru, Nzonzi, Lemina yı alan yine bu yönetim değil miydi ? Bunların hangisini transfer olmadan 1 hafta evvel duydun ?

Son gün adamlar işi bu dönemde bitirmek istiyorsa bu kadar acayip bir dönemde az harcamak için ve doğru adamı almak için onlara ne diyebilirsin ?

Ben mensah, mhy gibi alelade adam alsalar dalardım yönetime. euro nun 9 tl ye dayandığı ve tüm gelirlerin traşlandığı dönemde dikkatli olmak zorundalar. O yüzden ince eleyip sık dokumaları kadar normal bişey olamaz.

Bahsettiğin adamları da son dakika aldılar da ne oldu ? Hepsi transferin son günleri geldiler ve gerek sakatlıktan, gerekse adapte olamadıklarından dolayı başarısız oldu. Bunların ki ince eleyip sık dokumaktan ziyade akşam pazarı gibi son gün kulüplerin bırakacağı oyunculara bel bağlamak ki o zaman da böyle başarısızlığa mahkumsun.

Almayı bilmiyorsan bari satmayı becer o da yok. Ligin gol kralını 6 milyona satan, dahası ligin diğer gol kralını satmayı bile beceremeyen adamlarda plan ve vizyon varsa daha da sözüm yok.

Ben liglerin 11 Eylül'de başladığını unutmuştum, biz var ya mahvolmuşuz zaten geçmişler olsun.
Bu adamlar ne zaman idman yiyecek ne zaman takıma alışacak da maça çıkacak...

İlk 5 haftada 2 galibiyet alırsak öpüp başımıza koyalım.

apo reis daha 50 gün zamanimiz var diyordu dün....yani rahat olalim

Sözlükten enfes bir yazı...

mevcut kadroya ortasaha transferi bizce de şart fakat şenol güneş'in tolgay-oğuzhan ikilisiyle bu ligi eze eze şampiyon olduğunu düşününce karnıma kramplar giriyor. çünkü bende donk, taylan, belhanda falan var diye yangın çıkarmak zorundayım.

atiba-oğuzhan ikilisinin, önlerinde defans nedir bilmeyen talisca ile bizim şampiyonlar liginde tek maçta yediğimiz gol sayısını 6 grup maçında yemediğini düşününce kramplar giriyor. çünkü ben seri-nzonzi-lemina ile 6 gol yedim. hayır bu takımın defansı da ''caner(30)-tosic(33)-pepe(35)-medel(32)'' bizde olsa? evet, kıyamet kopar.

trabzon son yılların en iyi performansını 35 lik ofansif ortasaha sosa ve abdulkadir parmak'la ikilisiyle aldı. şu ikili bizde olsa, ortasaha kevgire dönecek diye mideme yine kramp girer çünkü sebebi senin gereksiz pas futbolun.

dolayısıyla ortasaha transferi olmayınca da karnıma kramplar giriyor çünkü seri-nzonzi-lemina'yı oynatamamış bir hocaya ömer-donk-taylan bırakmak korkunç bir fikir. korkunç!

kesinlikle yardımcıları tarafından; sahaya mutlak suretle 3'lü ortasahayla çıkmak zorunda olmadığını, futbolun içinde 4-4-2 gibi farklı sistemlerin de olduğunu ve feghouli'nin 4-4-2 kanadı olamayıp, belhanda'nın da 2'li ortasahadan biri olamayacağını hatırlatılması gerekiyor. zira bunun gibi olabilecek en temel hataları yapıp, verim alamayınca da bu acayip tercihlerin sonucu sanki futbolcuların kendi problemiymiş gibi ''eldekilerle bu kadar'' diyebiliyor.

ligin en iyi beklerine, en iyi stoper hattına, en flaş forvetlerine, en iyi kanat hattından birine sahipken, transfer sezonunun bitişine 50 gün kala, ortasahaya transfer yok diye taraftarın ortalığı yangın yerine çevirmek zorunda hissetmesi ve hissetmem tamamen sen ve senin anlamsız futbolunun suçu.

yoksa yemişim transferini. yönetim çıkıp transfer yok biz orda bartuğ'u düşünüyoruz dese, ''yürü be!'' der yine destekleriz.

edit: asıl problem ise, elinde ligin en sağlam kadrolarından biri varken transferde geç kaldı diye yönetime ''ya eksiği kapatıcan, yada şampiyonluk beklemiyceksin teaaam mı'' modunda takılmak. sen böyle yapınca hem başındaki hocanın hiç bir meziyetinin olmadığını kabul ediyor, hem de semih, chedjou, yekta, sabri, yasin, umut bulut'la şampiyon olmuş hocalarına da haksızlık etmiş oluyorsun.

yönetim dünya kupası finalinden nzonzi getirip, 20m euro luk seriyle kadro kurduğunda şampiyonluk beklerken alanya'nın ceyhun - siopis ikilisinden az puan topla. hiç bir sorun olmasın. ama ortasahada donk var diye de ki "şampiyonluk beklemeyeceksin". yüzümüz de kızarmıyor cidden.
27 Ağustos 2020 05:17 ~ 06:00 · morgoth

morgoth'un yazısı okuduğum en saçma yazılardan birisi. elma ile armutu kıyaslayıp üzüm sonucuna ulaşmış mukayese ve muhakeme yeteneği olmayan bir arkaşımızmış. :)

Ali Naci: Hem maliyeti hem de performansı ile TD Fatih Terim’in ideal 11’inde yer almayan Ryan Babel’e artık Galatasaray forması bir hayli uzak!

Hazırlık kampında öne çıkan Arda Turan ve Emre Kılınç’ın performansı da Babel için ayrılığı işaret ediyor...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Naci: Hem maliyeti hem de performansı ile TD Fatih Terim’in ideal 11’inde yer almayan Ryan Babel’e artık Galatasaray forması bir hayli uzak!

Hazırlık kampında öne çıkan Arda Turan ve Emre Kılınç’ın performansı da Babel için ayrılığı işaret ediyor...

Babel’i neden aldık neden? Ona verdiğimiz imza parasına bir genç oyuncu bulamadınız mı? Genci geçtim herhangi bir standartı olan kanat oyuncusu bile daha çok iş yapardı

Telles kalmak istediği yönde demeç versede Porto satmakta kararlıymış, sebebi FFP sıkıntıları ve 2021’de Tellesin bedava uçması.
Porto fiyatını 30m’ye düşürmüş.. 2,35m kalıyor galiba o durumda... hiç yoktan iyidir diyelim
Hadi United, basıp alın şu herifi
2,35m şuan eldeki limitten fazla :emrah:

Sözlükten enfes bir yazı...

mevcut kadroya ortasaha transferi bizce de şart fakat şenol güneş'in tolgay-oğuzhan ikilisiyle bu ligi eze eze şampiyon olduğunu düşününce karnıma kramplar giriyor. çünkü bende donk, taylan, belhanda falan var diye yangın çıkarmak zorundayım.

atiba-oğuzhan ikilisinin, önlerinde defans nedir bilmeyen talisca ile bizim şampiyonlar liginde tek maçta yediğimiz gol sayısını 6 grup maçında yemediğini düşününce kramplar giriyor. çünkü ben seri-nzonzi-lemina ile 6 gol yedim. hayır bu takımın defansı da ''caner(30)-tosic(33)-pepe(35)-medel(32)'' bizde olsa? evet, kıyamet kopar.

trabzon son yılların en iyi performansını 35 lik ofansif ortasaha sosa ve abdulkadir parmak'la ikilisiyle aldı. şu ikili bizde olsa, ortasaha kevgire dönecek diye mideme yine kramp girer çünkü sebebi senin gereksiz pas futbolun.

dolayısıyla ortasaha transferi olmayınca da karnıma kramplar giriyor çünkü seri-nzonzi-lemina'yı oynatamamış bir hocaya ömer-donk-taylan bırakmak korkunç bir fikir. korkunç!

kesinlikle yardımcıları tarafından; sahaya mutlak suretle 3'lü ortasahayla çıkmak zorunda olmadığını, futbolun içinde 4-4-2 gibi farklı sistemlerin de olduğunu ve feghouli'nin 4-4-2 kanadı olamayıp, belhanda'nın da 2'li ortasahadan biri olamayacağını hatırlatılması gerekiyor. zira bunun gibi olabilecek en temel hataları yapıp, verim alamayınca da bu acayip tercihlerin sonucu sanki futbolcuların kendi problemiymiş gibi ''eldekilerle bu kadar'' diyebiliyor.

ligin en iyi beklerine, en iyi stoper hattına, en flaş forvetlerine, en iyi kanat hattından birine sahipken, transfer sezonunun bitişine 50 gün kala, ortasahaya transfer yok diye taraftarın ortalığı yangın yerine çevirmek zorunda hissetmesi ve hissetmem tamamen sen ve senin anlamsız futbolunun suçu.

yoksa yemişim transferini. yönetim çıkıp transfer yok biz orda bartuğ'u düşünüyoruz dese, ''yürü be!'' der yine destekleriz.

edit: asıl problem ise, elinde ligin en sağlam kadrolarından biri varken transferde geç kaldı diye yönetime ''ya eksiği kapatıcan, yada şampiyonluk beklemiyceksin teaaam mı'' modunda takılmak. sen böyle yapınca hem başındaki hocanın hiç bir meziyetinin olmadığını kabul ediyor, hem de semih, chedjou, yekta, sabri, yasin, umut bulut'la şampiyon olmuş hocalarına da haksızlık etmiş oluyorsun.

yönetim dünya kupası finalinden nzonzi getirip, 20m euro luk seriyle kadro kurduğunda şampiyonluk beklerken alanya'nın ceyhun - siopis ikilisinden az puan topla. hiç bir sorun olmasın. ama ortasahada donk var diye de ki "şampiyonluk beklemeyeceksin". yüzümüz de kızarmıyor cidden.
27 Ağustos 2020 05:17 ~ 06:00 · morgoth
Mor g*t bey haklı

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

morgoth'un yazısı okuduğum en saçma yazılardan birisi. elma ile armutu kıyaslayıp üzüm sonucuna ulaşmış mukayese ve muhakeme yeteneği olmayan bir arkaşımızmış. :)
Adamın anlatmak istediği şey belirli bir sisteme sahip takımların yetenekleri daha kısıtlı oyuncularla bizden daha başarılı olması.

abbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.webp

Adamın anlatmak istediği şey belirli bir sisteme sahip takımların yetenekleri daha kısıtlı oyuncularla bizden daha başarılı olması.

Dostum o kadarını anladım da verdiği örnekler saçma. Oğuzhan tolgay ikilisi demiş fakat gerçek şu ki atiba oynamadığı zaman iş bu ikiliye kalınca dağılıyorlardı. Puan rekoru kırdıkları grupta PSG ya da Real yoktu. Ama aynı hoca aynı sistemle aynı orta saha ile Bayernden bir anda 5 lik oldu.

Terim 4 4 2 den haberi yok demiş Ulan adam 4 4 2 ile şampiyonlukları var. Daha çok saçmaladığı yer var fakat uzatmıyacağım. Kendi çapında popülist bir şeyler yazmaya çalışmış o kadar..

Ayrıca ligin en flaş santraforuna sahipken derken sanırım Adem büyükten bahsediyor :) .. Zira Andone full sakattı Falcao arasıra halı saha maçlarına takılan mahallenin abisi gibiydi.

Son düzenleme:
"Mariano’nun ayrılığı sonrası sağ bek pozisyonuna Omar'ı transfer eden sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Fatih Terim, Linnes için de “gönderilsin” raporu verdi. Böylece Cim-Bom, Omar’ın yedeği olarak kulübede Şener'i tutma kararı aldı."

@nevzatdindar / @skorermilliyet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt