Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.554
- 7.008
- 1.513
Hocanın Selçuk Belhanda tercihlerini hatırladıkça yukarıdaki yazının haksız olmadığını düşünüyorum.Kaç maç forvet çıkarıp Selçuk ya da stoper soktu oyuna ve son dakika goller yedik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedekte şener bekleyeceğine altyapıdan bir kardeşimiz beklesin daha faydalı olur."Mariano’nun ayrılığı sonrası sağ bek pozisyonuna Omar'ı transfer eden sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Fatih Terim, Linnes için de “gönderilsin” raporu verdi. Böylece Cim-Bom, Omar’ın yedeği olarak kulübede Şener'i tutma kararı aldı."
@nevzatdindar / @skorermilliyet
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Coulibaly 4 gün içinde Belçika’ya gitmezse alabiliyoruz desene
Bu mesajımı Antuda alıntı yapıp akıllarınca dalga geçmişler. Demek ki doğru tespitler yapmışım..."Türkiye'den oyunvu alınmaz" diyenlerle "orta sahamız X ve Y olursa rakipler bizi ezer" diyenler aynı kişiler. Türkiye' deki oyuncular o kadar kötü ise bizi hangi takımın orta sahası ezecek?
Şuan (transfersiz halimizle) hangi takımın orta sahası bizden iyi?
Bence hiç transfer yapmasak bile en iyi kadro bizde. Ayrıca transfer yapılacağına da inanıyorum.
O vakit gidecektir en geç pazartesi ...Coulibaly 4 gün içinde Belçika’ya gitmezse alabiliyoruz desene
buyrun rdaş biraz düzenleyince böyle olduYapamadım yaa kusura bakmayın liglerin transfer kapanış tarihlerini atmak istemiştim.
Yedekte şener bekleyeceğine altyapıdan bir kardeşimiz beklesin daha faydalı olur.
fatih hoca bu çocuğu bir sevemedi gitti.Hayır Linnes niye gidiyor ben onu anlamadım.
Hem sağı hem solu yedekleyebilen bir bek nasıl gönderilir şu aşamada ya?
O maçı tamamen seri ve onyekuru üzerinden oynadık zaten ve ikisi de takımda yok şu an.feneri sevip attığımız son macta seri,feghouli,belhanda,omer ve onyekuru ile çıkmışiz kadikoyde.gercekten cok ortsaha varmis o macta ilk 11 deluyindama ve lemina da yokmus. 3.hafta endisesi olanlar icin dedim.
Taktı mı takıyor bazen.fatih hoca bu çocuğu bir sevemedi gitti.
gizli forvet olabilirmisahte forvet![]()
![]()
![]()
Kaleci
Omar-Boss-Donk-Saracci
EmreK-Lerma-Moder-Kamil
Falcao-Diagne
Marcaoyu satsak cok zor degil bu kadro