Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şener de A takım seviyesinde değil ve 1 milyon euro cukkaliyorA takim seviyesinde Sagbek yok altyapida suan malesef
Paraya bakar bu islermoderi kadrolardan çıkartalım artık
Şener de A takım seviyesinde değil ve 1 milyon euro cukkaliyor![]()
BazenmiTaktı mı takıyor bazen.
Bence kimse bir bok bilmiyor.Herkes yorum yapıyor.Biraz Ali Naci haberdar o da son aşamaya gelince
Belhanda ile oynuyoruz iki senedir ndiaye takımda iken hiç 6-7 olmadık beğendiğiniz lemina seri ile ?Bu arkadaşı hemen burdan alın voleybola filan yönlendirin.
Ndiaye dediğin adam hangi takıma faydalı olmuşta şimdi bize gelmiş faydalı olacak?
Adamı son derbi maçlarda kestikte şampiyon olduk
Hamsiler süper gidiyordu buna ve Hüseyin'e güvendi şampiyonluktan oldu.
3 metre yanındaki adama pas atamayan ortasaha oyuncusu mu olur?
Berat merat bizde ilk 11 oynayacak seviyede değil.
Gelip pişmesi lazım.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Hep aynı sirkülasyon. Şimdi puan kayıplarından sonra hoca çıkıp, geç geldi, kamp görmedi formsuz, yönetim şöyle böyle gerçekten futbol takip edilecek iş değil açıkçası ahmaklığa yakın bir saplantı rasyonel bakıldığında.
Yaşı nedeni ile ben önyargılı idim. Bek yedeği 26i geçmemeli.Gelmesine karsi olanlara
Baska alternatif mi var deniliyordu bedava fln diye savulunuyorduk gördük (bu arada elestirdim diye hatirliyoruk transferini ama savunmus da olabilirim emin degilim :d)
Yaşı nedeni ile ben önyargılı idim. Bek yedeği 26i geçmemeli.