Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D-uciVtXYAAyZpJ.jpeg.webp

Bizim kulubun heyecani yok

Herseyiyle genc bir ekip gelmeli

Hocadan yonetime hepsi gitmeli

Ozellikle bizim genc yeni nesilin ulkede yarisi gsli

Bu potansiyel 3 tane moruğun elinde ve gram bu cagdan haberleri yok

Kurumsal, vizyoner, heyecanli, global, isini bilen insanlara ihtiyaci var kulubun

Bunlar olmadikca bombos suni basarilar yasiyoruz arkasi gelmiyor

Sanirim bu senede o suni basarili sezonlardan birini yasayacagiz ama arkasi gelmeyecek....

Abi bir sene forvetsiz bu sene de ortasahasız giricez gibi ama dikkat edersen bu gibi durumlarda sezon sonu herkese girmiş oluyoruz:D
İki orta saha alsınlar da strese girmeyelim. Alamıyorlarsa da istifa etsinler. Mali anlamda ne kadar iyiyse İdari yönetim anlamında o kadar rezil bir yönetimimiz var.

50 gun varmis beyler biz neyin pesindeyiz? Tam gerizekali bunlar yav hic ama hic ders almamislar

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Yani TS'nin aldığı adamları bile alsak olurdu, toplasan 1.4 etmiyordur onlar zaten.

Selçuk’la 1 yıllık daha sözleşme yapmak için geç değil. Antrenör-oyuncu olarak bir sezon daha devam etsin. Orta sahaya ilaç olur ilaç.

Bizim takım ne oynayacak geçen sezon ki gereksiz pas oyununa devam edip her maç sonu aslında güzel oynadik diyeceksek işimiz var

Bizim transfer görüşmeleri,;

Apo: S.A biz menejer Davila'nın tavsiyesi ile geldik kendisinin de selamı var size. Biz Moderi/Lermayı/Colybaliyialmak istiyruk 1.4 M € verebiliriz
Karşı takım: O paralara satılacak oyuncum yok benim.
Apo: Tamam abi rahatsız ettik kusura bakmayın..

Görüşmeler sonlanır..

Hala para yok alamıyoruz diyenler var. Bonservisi elinde taş gibi orta sahalar var dün de yazdım kimse sallamadı.

Miguel San Jose
Aleix Garcia
Lusamba
Imbula
Kasami
Götze

Bu adamların tek ihtiyacı olan şey KAMP ve biraz özgüven. Buna rağmen bir tanesiyle bile ismimiz geçmiyor. Hala Norveç ligindeki amatör topçuyla uğraşıyoruz. Para bahane değil kimse kendini kandırmasın istesek +1.4 ile de kapatırız bu dönemi.

Kanat için de Keita Balde ismi geçti kulübün yine umrunda değil sanırım. Böyle bir adamı kiralayabilsek bize çok katkı sağlar ama hala kanat rotasyonu ligin en iyisi diye kendini kandıranlar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt