Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki orta saha alsınlar da strese girmeyelim. Alamıyorlarsa da istifa etsinler. Mali anlamda ne kadar iyiyse İdari yönetim anlamında o kadar rezil bir yönetimimiz var.
Transfer ekibini değiştirirsek yönetimin geri kalanı sorunsuz yürür abi. aksayan yer transfer ekibi, o da yıllardır hocanın çalıştığı kişiler. kendi adamları yani.

Bu başarısız ekibe başkan dokunursa hoca kıyameti koparır. yanımdakileri aldılar, beni de yollamak istiyorlar ama taraftara sözüm var gibi şeyler söylemeye başlar. ama o ekibin değişmesi lazım. iş bilen, iş bitiren kişiler alınmalı. Ben başkanı suçlamam bu konularda. adam makul ücretlerle önüne gelen her oyuncuyu (hoca istiyorsa) onaylar. tükürdüğünü bile yaladı Arda konusunda, sırf hoca istiyor diye

Bu adamlar kafalarındaki planları uygularlarsa 10 yıla şampiyonluk kazanırlar.

İyi bir şehir, stad ve zengin bir başkanları var. Diğer Anadolu kulüpleri gibi bir senede 10 lira verip başarı gelmeyince kulüp kapatmaktansa düzenli olarak 5 lira vermeleri gerek. Şu ana kadar çok iyi gidiyorlar. Bakalım göreceğiz ne olacaklar

Sözlükten enfes bir yazı...

mevcut kadroya ortasaha transferi bizce de şart fakat şenol güneş'in tolgay-oğuzhan ikilisiyle bu ligi eze eze şampiyon olduğunu düşününce karnıma kramplar giriyor. çünkü bende donk, taylan, belhanda falan var diye yangın çıkarmak zorundayım.

atiba-oğuzhan ikilisinin, önlerinde defans nedir bilmeyen talisca ile bizim şampiyonlar liginde tek maçta yediğimiz gol sayısını 6 grup maçında yemediğini düşününce kramplar giriyor. çünkü ben seri-nzonzi-lemina ile 6 gol yedim. hayır bu takımın defansı da ''caner(30)-tosic(33)-pepe(35)-medel(32)'' bizde olsa? evet, kıyamet kopar.

trabzon son yılların en iyi performansını 35 lik ofansif ortasaha sosa ve abdulkadir parmak'la ikilisiyle aldı. şu ikili bizde olsa, ortasaha kevgire dönecek diye mideme yine kramp girer çünkü sebebi senin gereksiz pas futbolun.

dolayısıyla ortasaha transferi olmayınca da karnıma kramplar giriyor çünkü seri-nzonzi-lemina'yı oynatamamış bir hocaya ömer-donk-taylan bırakmak korkunç bir fikir. korkunç!

kesinlikle yardımcıları tarafından; sahaya mutlak suretle 3'lü ortasahayla çıkmak zorunda olmadığını, futbolun içinde 4-4-2 gibi farklı sistemlerin de olduğunu ve feghouli'nin 4-4-2 kanadı olamayıp, belhanda'nın da 2'li ortasahadan biri olamayacağını hatırlatılması gerekiyor. zira bunun gibi olabilecek en temel hataları yapıp, verim alamayınca da bu acayip tercihlerin sonucu sanki futbolcuların kendi problemiymiş gibi ''eldekilerle bu kadar'' diyebiliyor.

ligin en iyi beklerine, en iyi stoper hattına, en flaş forvetlerine, en iyi kanat hattından birine sahipken, transfer sezonunun bitişine 50 gün kala, ortasahaya transfer yok diye taraftarın ortalığı yangın yerine çevirmek zorunda hissetmesi ve hissetmem tamamen sen ve senin anlamsız futbolunun suçu.

yoksa yemişim transferini. yönetim çıkıp transfer yok biz orda bartuğ'u düşünüyoruz dese, ''yürü be!'' der yine destekleriz.

edit: asıl problem ise, elinde ligin en sağlam kadrolarından biri varken transferde geç kaldı diye yönetime ''ya eksiği kapatıcan, yada şampiyonluk beklemiyceksin teaaam mı'' modunda takılmak. sen böyle yapınca hem başındaki hocanın hiç bir meziyetinin olmadığını kabul ediyor, hem de semih, chedjou, yekta, sabri, yasin, umut bulut'la şampiyon olmuş hocalarına da haksızlık etmiş oluyorsun.

yönetim dünya kupası finalinden nzonzi getirip, 20m euro luk seriyle kadro kurduğunda şampiyonluk beklerken alanya'nın ceyhun - siopis ikilisinden az puan topla. hiç bir sorun olmasın. ama ortasahada donk var diye de ki "şampiyonluk beklemeyeceksin". yüzümüz de kızarmıyor cidden.
27 Ağustos 2020 05:17 ~ 06:00 · morgoth
Peki o çok övdüğü bjk kadrosunun o sene 4.olup tt arenada donk fernando belhanda ortasahasına ezilip şampiyonluğu vermesini niye anlatmamış,engin necati emre çolak gibi oyunculardan muhteşem verim alıp eze eze şampiyon olduğumuzu ve bunun gibi daha çok şey yazacağımız şeyleri niye anlatmamış içi boş olan bir yazı.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanılanın aksine şu anda bonservissiz oyuncuda alamıyoruz çünkü imza parası verecek gücümüz yok herkes fatih altayliya kızıyor ama adamın soyledikleri harfiyen doğru cebinden para harcayacak teminat gösterecek yoneticin bile yok ozaman neden duruyorsun o koltukta

Liselilerden nefret ederim ama Albayrak'a teneke bağlayarak yollayacaklar inşallah.

Albayrak nefretim > Liseli nefretim

Peki o çok övdüğü bjk kadrosunun o sene 4.olup tt arenada donk fernando belhanda ortasahasına ezilip şampiyonluğu vermesini niye anlatmamış,engin necati emre çolak gibi oyunculardan muhteşem verim alıp eze eze şampiyon olduğumuzu ve bunun gibi daha çok şey yazacağımız şeyleri niye anlatmamış içi boş olan bir yazı.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İçi boş falan değil,baya baya saksıya fesleğen gibi oturtmuş.verdiğin cevabın yazı ile alakası da yok.Elinde açık ara ligin en iyi kadrosu varken niye nal topladın hoca diye sormuş adam,sen engin baytar,emre çolak falan yazmışsın.

Bu arada TFF fenere limit cezası vermeyecek adamlar ceza alacak olsa okadar para harcarmi oyuncu alirmi koç hala ceza bekleyenler komik olmayın limit olayı çoktan ayarlandı

Bu arada TFF fenere limit cezası vermeyecek adamlar ceza alacak olsa okadar para harcarmi oyuncu alirmi koç hala ceza bekleyenler komik olmayın limit olayı çoktan ayarlandı

istediği kadar alabilir şuanda asıl soru şu olmalı lisans çıkartılmasına tff izin verecekmi ? izin vermezse sadece idamanlara çıkarlar.

istediği kadar alabilir şuanda asıl soru şu olmalı lisans çıkartılmasına tff izin verecekmi ? izin vermezse sadece idamanlara çıkarlar.
Bb anlasmasi yapılırsa limitleri artar + vedati da satarsa bahsedilen fiyatlara istediği gibi lisans çıkartır.Bb anlaşması için en mantıklısıni yapıyor 10 yıl vade istiyor biz dayatilana direkt imzaladık hata ettik

Bende onu söylüyorum tabiki lisans çıkacak adam cebinden milyonlarca avro harcıyor lisans çıkmayacak olsa süs icinmi aldı onları limitleri yükseltilecek ve hepsine lisans çıkacak bunun anlaşmasına haftalar önce yaptılar bizim ergen tataftarda hala ceza bekliyor adam sanki 10 tane oyuncuyu Kadıköy'de gezdirmeye aldı

fener bankayla anlasmasigi surece o limiti yukari anca muric satisiyla ceker o da yeterli olmaz hepsine lisans cikaramaz. tff saibelidir lakin bu konuda hicbi sey yapamazlar lisans cikartmayacak fbli heriflere.

Nihat Özdemir çıkıp "zor bir süreçten geçiyoruz bazı kulüplerimiz limit aşımı sebebiyle ceza alma riskiyle karşı karşıya ancak hakkaniyetli ve adil bir lig için bu cezayı diğer 20 kulüp arasında paylaştırmayı düşünüyoruz." derse şaşırmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt