Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi doğruya doğru mert hakan novak sosa iyi transferler. Bu zahaviyi tanımıyorum. Bu fener sampiyon olur demiyorum ama bu adamlar katki verir.

Fb nin transferleri nicelik olarak çok ama nitelik olarak çok az.. Tüm transferlerini bize bedelsiz verseler belki Novak ve MHY bizde rotasyon oyuncusu olabilir. Diğerlerinin hepsi lüzumsuz kadro şişirilmesi. Bunu sezon içinde göreceğiz. Hepsi emekli moduna girmiş hedefsiz oyuncular. İşler iyiyken problem olmaz ama en ufak sallanıda hedeften çok kolay koparlar.

Ama başlarında büyük taktisyen, bir futbol dehası kurt hoca droncu Erol var. O mutlaka oyuncuları yükselterek iyi bir takım çıkartacaktır.
Kusura bakma da Mhyde Novakta Sosada çok rahat oynarlar bizde, takim olarak ben de basarisiz olacaklarini düşünüyorum ama oyuncularını b.klamaya gerek yok

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ulan bunlar da topçılara para mara vermiyor iş hava atmaya gelince en önden gidiyorlar. topçular da haliyle diyordur madem maaşımızı vermediniz mensaha gömdünüz parayı o halde o oynasın kurtarsın sizi diye

Bu adam öldü mü ya? Valencia'dan iyidir sanırım son durumu bilen var mı?

Adamın ayaklar platin dolu havaalanında XRay cihazından geçemez ötmekten

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su kadro nasil sampiyon olamadi halen hayret ediyorum

1598521786137.webp

İsimlere takılmayin bir dönemin sayılı golculerinden falcao vardı ne oldu gördük işte zahaviden mi tirsacagiz

Kusura bakma da Mhyde Novakta Sosada çok rahat oynarlar bizde, takim olarak ben de basarisiz olacaklarini düşünüyorum ama oyuncularını b.klamaya gerek yok

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sen zaten benim b*klamadıklarımdan bahsetmişsin. Novak alınsa Sarachi ile rotasyona girer, MHY için biraz bekle bakalım bizim transferler bir tamamlansın.. Sosa konusunda sana katılmıyorum. Trabzonda lkigin 2. yarısı komple yoktu artık adam futbolu kafasında bitirmiş. 35 yaşındaki adamın bizde işi ne.. Diğer transferlerini de beğeniyorsan b*klamıyorsan o senin futbol anlayışın bilemmem ama ben b*kluyorum diğerlerini

Geçen sene hoca her fırsatta birlikte kamp yapamadik geç katılanlar oldu vb deyip durdu hiç ders alinmamıs bu gidişle Ekim ortasinda taraftardan ricam bize Ocak ayına kadar müsade etsinler diye açıklamalar gelmeye başlar ?

Olm bırakın takip etmeyin yav 60-70 yaşında adamlar kulübün tepesinde taşşak geçer gibi orta sahasız takıma 50 gün var diyorlar.

Biz bu filmi çok gördük, çok zaman var 2 santrafor alacağız deyip sezona forvetsiz giren adamlar bunlar.

kesinlikle katılıyorum.Malesef her zmaanki gibi geç kalınan tepkiler.Geçen seneden belliydi bunların ne halt olduğu.
Galatasarayda çok ciddi sıkıntılar var.
Başımızdaki adamlar taraftarı hiç takmıyor.Evet lafa geçince taraftarı dillerinden düşürmüyor.Ama yalandan düşürmüyorlar.

Yahu albayrağın açıklamaları koca Galatasaraya yakışıyor mu..
Nasıl olurda koca Galatasarayın basın açıklamalarını yapan adam albayrak olur.Bu nasıl kabul görüyor aklım almıyor.Yönetici omasında sıkıntı yok, yapabileceği görevleri yapmasındada sıkıntı yok.Ama transfer işinde ve basın açıklamalarını bu adamın yapması benim zoruma gidiyor.Bu kadar açık ve net hatayı görmezden gelen adamlar bana Galatasaraylıyım demesin.

lens fbde iyiydi sonra saldi

sacmasapan sozlesme imzaladilar

fiko 2 sampiyonlukta iyi isler yapti lakin devamini bu tarz sacma seylerle getiremedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt