Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahavi büyük takımlarda oynamamış ama oynadığı takımların en etkili oyuncusu olmuş. Gol katkısı çok fazla ve istikrarlı.

Ozan Korkut veya Burak Elmasi goreve davet ediyorum.

Bu capsiz Albayrak birdaha yonetimi girmesin, hele transfer konusunda hic girmesin.

enner valencia neysede eren zahavi bizim için kötü oldu adam muaazam bir bitiriciliği var çok istediğim oyunculardan biriydi bizde aynı takımdan defalarca önerdğim dia sabayı alsak .

Zahavi tanımıyorum ama attığı gollerde bitiriciligi üst düzey bu adam her türlü iş yapar trde tarla gibi açık veriyorlar biraz becerikli olup bitirecek adam olsa yazar çoğunu. Kruse mesela çok pozisyona girdi ama bitiremedi bu yakalarsa onları atar gibi gözüküyor

Zahavi tanımıyorum ama attığı gollerde bitiriciligi üst düzey bu adam her türlü iş yapar trde tarla gibi açık veriyorlar biraz becerikli olup bitirecek adam olsa yazar çoğunu. Kruse mesela çok pozisyona girdi ama bitiremedi bu yakalarsa onları atar gibi gözüküyor

Kruse gelmeden önce öküz gibi sol ayağı vardı tek vuruşta ligin en iyi bitiricisiydi Zahavi de fark etmez burası süperlig burada beklemeyenler gerçekleşir

Bu arada fenerin muhabiri yagizi neden beğeniyorsunuz çocuk haber yapmıyor ki ercanlar gibi Ali Koç'un ise aldığı bir eleman kulüp haber servis ediyor o da yayınlıyor gizli saklı bilgi almiyor yani bizzat kendisine kulüpten veriliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt