Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.641
- 101.837
- 5.238
şaka gibi yabancının bile vizyonsuzunu buluyoruz
Sektir g.t
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nobre kekosu 11 Türk ile sahaya çıkabilirsin madem öyle alma takımına 14 yabancı, silah mi dayiyolar kodumun fbjklisi
oynadığı ligler aşırı dandik ligler istatistikler niye şaşırtıyor ki anlamadım. genç döneminde avrupaya gidip net başarısız olan birine 33 yaşında niye yatırım yapılsın kiBurada çok övülünce şu Zahavi'yi bir araştırayım dedim. Millet Palermo'da başarısızdı demiş ama adamın son 5 sene istatistikleri uçuk. Videolarına baktım herif her pozisyonun içinde. Bu adam Fener'e düştüyse bir problemi olmalı yoksa bonservisi elindeyken bu istatistikle birçok talibi olması gerekirdi. Sakatlığıda görünmüyor ilginç bi durum ben çözemedim.
Bonservisi yok adamın yatırımlık bi durum yok sakatlığı da yok 2 sene daha oynar işte yapar bence. Fakat adam 10 numara gibi değil ikinci forvet gibi oynuyor. Yine gereksiz bi transfer peşindeler. Geçen sene hep kaleci aldılar bu senede orta saha ve forvet biriktiriyorlar. Çok ilginç insanlar sorgulayanda yok 3 tane forvet aldılar Vedat ta gitmedi ama hepsi seviniyor heriflerin.oynadığı ligler aşırı dandik ligler istatistikler niye şaşırtıyor ki anlamadım. genç döneminde avrupaya gidip net başarısız olan birine 33 yaşında niye yatırım yapılsın ki
Gidecekler;
Linnes (3 milyon)
Belhanda (5 milyon)
Feghouli (5 milyon)
Babel (2 milyon)
Ahmet Çalık (1 milyon)
Jimmy Durmaz (1 milyon)
17 milyon yapar.
Gelecekler;
Lerma (kiralık)
Seri (kiralık)
Rodriguez (kiralık)
Jozwiak (5 milyon)
yıllık 2.5 m euro istiyormuş adam sanırım bir de. fb taraftarı transfer olsun da çöp de olsa olur mantığında oldukları için her şeye seviniyor. vedatın gittiğini düşünürsek sağ kanat sol kanat ve forvette adamları yok bence.Bonservisi yok adamın yatırımlık bi durum yok sakatlığı da yok 2 sene daha oynar işte yapar bence. Fakat adam 10 numara gibi değil ikinci forvet gibi oynuyor. Yine gereksiz bi transfer peşindeler. Geçen sene hep kaleci aldılar bu senede orta saha ve forvet biriktiriyorlar. Çok ilginç insanlar sorgulayanda yok 3 tane forvet aldılar Vedat ta gitmedi ama hepsi seviniyor heriflerin.